INEGALABILII SAVANŢI ENGLEZI


Când se scufundă corabia, şobolanii se salvează primii!

Savanţii englezi, care pun sub microscop până şi visele furnicii sau incidenţa reumatismului la ţestoasa de Galapagos, în mod ciudat şi inexplicabil nu ne-au comunicat încă numărul exact de şobolani care s-au salvat de pe Titanic!

Probabil că şi ei au impresia că acolo pe puntea superioară încă mai cântă muzica, încă se mai dansează!

7 gânduri despre &8222;INEGALABILII SAVANŢI ENGLEZI&8221;

 1. Este un subiect cam sensibil având în vedere câte inimi a rupt filmul Titanic… imaginează-ți pentru o clipă câți și-au dorit ca în locul lui Leonardo di Caprio să fi fost Bruce Wilis… Luând-o în altă ordine de idei… chiar îmi place tot ce faci pe blogul tău și apreciez just sufletul și efortul pe care îl depui în lumea bloggerilor.

  • Da, mereu abordez subiecte sensibile şi în conjunctura politică actuală, tot ce-i legat de marinari intră sub incidenţa asta…
   Dar cea mai mare erezie care mi-a fost reproşată este legată de faptul că n-am văzut Avatar şi nici nu mi-am pus cenuşă-n cap.
   Pitidurdu a poruncit blogosferei să nu mai vorbească cu mine…

 2. De gustibus et coloribus non est disputandum…. Sicer să fiu am văzut filmul și il apreciez ca fiind o reușită cinematografică. Dar asta este opinia mea… nu consider că este corect să judec pe cineva care nu a văzut sau nu a făcut ce am făcut eu… atunci unde mai este LIBERUL ARBITRU?…Cred că lipsa alegerii ar duce la un colaps mental de proporții catastrofice. Așadar, promit solemn că nu te voi judeca respectiv ghilotina în piața Greve și nici nu voi da nicio poruncă blogosferei să te scoată la marginea societății…
  Nu trebuie să îți bați capul cu lucruri de nimic ori oameni EMO de calitate îndoielnică… tu ai ceva de spus/scris… ai un mesaj de transmis… te rog imperios să îți urmezi cărarea… acesta este lucrul cel mai important.
  Mult succes și spor la bloggerit!

  • În primă fază nu l-am văzut din lipsă de timp. Apoi m-a iritat fanatismul unora care au devenit agresivi vis a vis de această problemă. Am redactat şi REGULAMENTUL ca să limpezesc un pic lucrurile. Dacă voi avea timp şi dispoziţie îl voi vedea dar, nu la presiunea unor bloggeri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s