ROMANUL COMISIA ZÜRICH


ROMANUL COMISIA ZURICH– ACŢIUNE ALERTĂ, SUSPANS, RĂZBUNARE. O POVESTE TULBURĂTOARE SCRISĂ ÎNTR-UN LIMBAJ COLORAT GLISEAZĂ DE LA ZÂMBETUL MALIŢIOS LA HOHOTUL DE RÂS. PSIHOLOGIA FINĂ A UNEI FEMEI COMBINAT CU SCRISUL VIGUROS, ANTRENAT ŞI ANTRENANT DE FACTURĂ MASCULINĂ, FAC DIN COMISIA ZURICH UNUL DIN CELE MAI BUNE ROMANE ROMÂNEŞTI ALE MOMENTULUI. ÎN PREGĂTIRE PENTRU TIPAR: „CÂND DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ” ŞI „ARDEI IUŢI”

Anunțuri

Despre Doina Popescu-Brăila

Cât deschizi ochii, cât iubeşti şi cât citeşti, atât eşti şi nimic mai mult! Dar, dacă ai copii şi dacă scrii, mai ai o şansă. Am publicat nouă cărți dintre care șapte romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată, Terente-Zodia zmeilor și volumul Copilul Dunării apărut în anul 2015 și în varianta bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu, elevă, având 14 ani și jumătate la comiterea isprăvii.
Acest articol a fost publicat în FRAGMENTE DIN ROMANUL COMISIA ZÜRICH și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la ROMANUL COMISIA ZÜRICH

  1. Andrei Daniela zice:

    Mi-a placut romanul Comisia Zurich, l-am citit cu placere dar m-a dezamagit finalul. Chiar am fost suparata, mi-a lasat un gust amar ideea dumneavoastra de dreptate.
    Daca tot era fictiune, de ce ati ales un asa final? Macar in romane sa fie pedepsiti criminalii si hotii daca in realitate nu sunt. Care a fost ideea? Sa para cat mai aproape de realitate?
    Chiar am sperat sa fie pedepsit Dobritza dar….. tot el a castigat. Sunt dezamagita, nu pot sa recomand nimanui aceasta carte, desi mi-a placut cu exceptia ultimei pagini.

    • Dobritza a murit în 2006. Povestea mi-a spus-o personal, convins că voi scrie un roman și nu se termină în Comisia Zurich. Dar, orice poveste adevărată, în copertele unei cărți devine ficțiune, pentru că nu poți cunoaște toate replicile, nu poți știi toate faptele și intervine aportul scriitorului. Declararea unui roman ca ficțiune este obligatorie pentru un scriitor, fiindcă o poveste veche n-o mai poți susține cu documente și perspectiva unui proces cu familia de procesomani nu este de dorit. Romanul Dumnezeu era-n vacanță este continuarea poveștii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s