DESPRE IPOCRIZIA PROFESORULUI IUBĂREŢ…


Prin anii ’80, un profesor seduce o elevă de clasa a XII-a şi ghinion sau culmea neglijenţei o lasă însărcinată.  Ca să nu fie exclus din partid şi din învăţământ se căsătoreşte cu ea dar, nu o mai lasă să se înscrie la facultate  din două motive. Unul era că avea copil mic de crescut şi celălalt că nu prezenta încredere: doar era curvă dovedită, nu se măritase fată măre căci…  se culcase cu un profesor!

Importantul profesor trăieşte toată viaţa cu gustul amar că are o nevastă fără facultate, deci sub rangul lui, iar pe stradă el merge cu băiatul în faţă şi nevasta la doi metri în spate ca o fiinţă inferioară, nu? 

Cum, nu? Că doar n-are facultate şi mai e şi curvă pe deasupra!

Hai , să trăieşti profesore şi să treci repede la islamism ca să-ţi găseşti scăparea!

Că dacă oamenii au fost fraieri sau indiferenţi şi nu au dat cu pietre în tine, la judecata de apoi ţi-o iei! Ai un loc rezervat în primul rând la cazanul cu catran! 

Multă căldură, prietene şi belşug de cărbuni! Că dacă-ţi zic arde-te-ar focul de la obraz apare o întrebare… CARE OBRAZ?

4 gânduri despre &8222;DESPRE IPOCRIZIA PROFESORULUI IUBĂREŢ…&8221;

  1. Buna! Am dat din intamplare peste blogul dvs. Sunt profesoara, asa ca am citit cu interes articolul. In scoala unde lucrez, seful de sindicat, dupa ce a sedus n+1 eleve, a trecut la mamele acestora. Pe mine m-a amenintat ca ma distruge daca nu o trec pe fiica amantei lui.

    • Şi eu sunt profesoară de matematică şi cunosc n+1 situaţii pe care le descrieţi dvs dar, m-am oprit la acest caz, deoarece zilele trecute l-am reîntâlnit pe mişel pe stradă şi revolta a renăscut.

  2. am lasat in urma sistemul…si speram ca am scapat de mizeriile lui. dar copiii mei intra la scoala, si cosmarul cred ca reincepe. si de data asta va trebui sa-l infrunt, nu mai merge cu fuga…
    dupa trei ani la catedra mi-am lasat inima acolo… nu vreau sa ma reintorc s-o caut… dar cred ca l-as ucide cu mana mea pe vreunul care ar incerca sa profite de inocenta copiilor mei.
    catalogul nu iti da nici un drept, si din pacate eram prea tanara sa protestez la mizeriile de genu asta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s