CONCURS-DECLARAŢIE DE DRAGOSTE


Până pe 14 februarie aştep răvaşele voastre de amor nebun.

Premiez fete, băieţi, cupluri şi amorezi trăzniţi.

Criteriile:

 SĂ FIE ATÂT DE MIŞTO, ÎNCÂT SĂ MĂ OFTIC CĂ NU LE-AM SCRIS EU.

REGULAMENT:

 UMOR MUSAI, DE BUNĂ CALITATE, SENTIMENT VIGUROS SAU TALENT LITERAR.

 De fapt nici una din condiţii nu este obligatorie dar oricare din ele va produce bucurie.

 Premiile, cinci tricouri personalizate. Nu mă zgârcesc: dacă scrieţi bine, premiez mai mulţi.

DACĂ  ZICERILE VOR AVEA ŞI VALOARE LITERARĂ PREMIUL SE SUPLIMENTEAZĂ CU UN, SAU CÂTE UN  ROMAN COMISIA ZÜRICH.

 Taxele poştale le suport eu că am inima bună!

 Declaraţiile le postaţi la voi pe blog dar şi în comentariul acestui post.

Un link înserat sub postarea din blogul vostru către această postare vă asigură calificarea în concurs. 

Particip la Concursul de-AMOR NEBUN organizat de <a href=http://doinapopescu.wordpress.com/2010/01/16/concurs-ba-eu-te-iubesc-mai-mult/>Doina Popescu’s Blog</a>.

Anunțuri

Despre Doina Popescu-Brăila

Cât deschizi ochii, cât iubeşti şi cât citeşti, atât eşti şi nimic mai mult! Dar, dacă ai copii şi dacă scrii, mai ai o şansă. Am publicat nouă cărți dintre care șapte romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată, Terente-Zodia zmeilor și volumul Copilul Dunării apărut în anul 2015 și în varianta bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu, elevă, având 14 ani și jumătate la comiterea isprăvii.
Acest articol a fost publicat în CONCURS și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

21 de răspunsuri la CONCURS-DECLARAŢIE DE DRAGOSTE

 1. DulceDeea zice:

  Vino, vino-n codru cu grăbire, Doinaaaaa… să vedem cine eşti tu şi cine sunt eu, că nu mă mai descurc de când PitiDurdu ne-a făcut sinteza.

 2. ady zice:

  cînd eram mică îi spuneam iubitului meu de la grădiniţă, Robert:”te iubesc la nebunie, ca pe dracu’ din cutie!”
  acum iubitul mi-a zis că dacă îl iau cu prostii cu „te iubesc” mă părăseşte. aş vrea să fac o declaraţie romantică dar nu am cui

 3. DulceDeea zice:

  Hihihihhi… hihihihihiiiiiiiiiiiii… Doina, scuze, eu făceam chemarea pentru comentarii de alte tale voioase, inimitabile, trăznite, la mine în pagină unde mă tachinează straşnic un băieeeeeet…

  Acum realizez că în goana calului am scris sub auspiciile declaraţiilor de dragoste. Am păţit şi eu o nostimadă ca în năuceala soţului tău despre care povesteşti în istorioara savuroasă Cine şi-a-nşelat nevasta hai sus, hai sus, hai sus!

  • doinapopescu zice:

   E bine că ai clarificat, ca să nu ne auzim vorbe. Ai văzut că suntem monitorizate atent. Simt deja un ochi…
   Apropo. Veştile circulă. Zilele trecute istorioara cu ” Cine şi-a înşelat nevasta…” a fost depistată chiar de mireasă şi comentată, iar astăzi chiar de băiatul născut la şapte luni. S-a dezbătut voios în şedinţă de familie.

 4. DulceDeea zice:

  Genială povestirea, absolut genială. Şi merită făcut un filmuleţ de scurt metraj.

  • doinapopescu zice:

   Dulceeeeee? Care poveste? că eu am scris multe bune şi tu eşti iar pe Ba Eu Te Iubesc Mai Mult!

   • DulceDeea zice:

    Doinaaaaaaaaaaa? Mă refeream la povestea de care pomenisei tu în răspunsul la comentariul meu: „Cine şi-a înşelat nevasta… hai sus! hai sus! hai sus!” Venise vorba despre asta şi iar m-a pufnit râsul amintindu-mi năstruşnica situaţie pe care o pomeneşti acolo.

    Aaaaaa, şi apropo de PitiDurdu… mai mult face pe răul. Nu e aşa cum se strâmbă la oameni strigând Bau! când treci prin dreptul uşii. Nu pune la inimă ce zice, ia-l cu duhul blândeţii, că eu cred că aveţi toate motivele din lume să vă simpatizaţi reciproc.

    Şi încă ceva… excelentă ideea acestui concurs cu declaraţia de dragoste. Eşti foarte inspirată. Bravo, Doinişoara.

  • doinapopescu zice:

   Regizoarea Anca Cismaru de la TMF a citit şi romanul meu, COMISIA ZÜRICH şi m-a trimis cu el tot spre cinematografie. Pentru o poveste bună este necesar un regizor pe măsură. La ce regizor te gândeşti?

 5. vasile_ no_ 5 zice:

  Na,ati luat exemplul mogulului Dan Voiculescu care a facut concurs de epigrame.Si a castigat una porno.Aici se accepta cuvinte mai deochiate?Ce este aia „sentiment viguros”?Umor,umor ,dar sa fie si cu sentiment viguros?Tanti Doina ai pe undeva o poza proprie buna pt inspiratie?Esti aceeasi persoana?

  • doinapopescu zice:

   Cuvintele deochete se înlocuiesc cu bip-bip.
   Îţi spun un secret, femeile înţeleg mai bine soft decât hard.
   Dar, te previn amice „tanti” a murit deja în articolul PUTEREA BLESTEMULUI https://doinapopescu.wordpress.com/2010/01/17/puterea-blestemului/
   Orice folosire abuzivă a acestui cuvânt odios, pe acest blog se cenzurează fără drept de apel. Şi dacă insişti, îţi iau urma după I.P. şi-ţi pun şi-un placaj la drum de seară.
   Nu, nu sunt aceeaşi persoană, nici Elixi, nici 90%Brad Pitt. Cu poza mea e prea târziu… se inspiră deja cineva.

 6. Iarta-ma. N-am stiut ca iubirea doare, ca o sabie cu patru taisuri, cate doua pemtru fiecare inima si pentru fiecare mana taiata ce incearca tardiv s-o scoata din pieptul celuilalt.. Fara maner, fara prasele, fara mijlocire.

 7. vasile_ no_ 5 zice:

  Revin;am o problema tehnica la tastatura,In postul anterior scrisesem dar nu a aparut, deoarece era incadrat in sageti,textul :esti doina popescu care in anul douamiiopt avea blog pe hotnews?In rest am citit ca ai circa .X.ani ,ca esti din braila unde scrie si la ziar de tine cand ai lansat cartea cu Zurich.Poza o ceream ca mijloc de inspiratie,ca muza,nu ca motiv de matrimoniale.Acum sunt in „amor, amor” cu Dulcineea.hi,hii,hiiii Tot nu mi-ai raspuns ce este „sentiment viguros”.Premiul tau,in comparatie cu mogulul,….alt hi,hi,hi,….acolo era una mie euro,…..dar cred ca voi participa de amorul distractiei.
  O ultima intrebare:am citit povestea cu vanzatorul de ziare, ala tupeist,…femeia de la final,prietena cu care erai in masina era Deea?

  • doinapopescu zice:

   Vasile, dragă, Vasile,
   Nu sunt aceeași doinapopescu din hot, și nici măcar nepoata ei, dar mă mai găsești in Blogger. Da, sunt aceeași http://doinapopescu.blogspot.com
   Poza mea nu are relevanță deoarece te inspiră Deea și chiar aștept o declarație fabuloasă de la tine dedicată explicit Deei. Asta, ca să nu ridic inutil gradul de vigilență al soțului meu. Insiști cu sentimentul viguros, dar Brăila nu înseamnă numai Terente (vezi POVESTEA RĂDUCANULUI). Dacă stai bine cu amorul distracției, ești omul meu, fără nici o aluzie matrimonială, evident.
   Nu, nu era Deea în mașină cu mine dar, pe viitor ar putea să fie, fiindcă am o frumusețe sport, cu mulți cai nărăvași, adevărat aspirator de gagici și piciorul meu este cuplat numai pe apăsat.

 8. vasile_ no_ 5 zice:

  Ai o frumusete sport, …inseamna ca esti chiar zgarcita cu premiul.Hi,hi,hi.Si mai esti si vitezomana.Nasol.

  • doinapopescu zice:

   Pe măsură ce lichidez ratele la bancă voi deveni mai generoasă cu premiile. Deocamdată mă spoliază băncile și cu Banca Transilvania chiar mă judec. I-a năpădit sentimentul lăcomiei și m-au dat în judecată fiindcă și-au încălcat ei contractul… Tupeu cât Everestul dar, mă bat cu ei…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s