CU CÂNTARUL ÎN POŞETĂ


Lipsa de cumpătare a părinţilor a derutat copiii şi i-a determinat să devină obezi. Sigur că decă te cheamă Ana-Maria-Jeana-Alina-Alexandra bagi un hamburger pentru Ana, o friptură pentru Jana şi aşa mai departe. Am avut un coleg la şcoală care avea 11 nume. Cum să scapi de kilogramele în plus? Mai puţină mâncare, mai mult sport şi mai lăsaţi blogurile ca să mai faceţi şi sex! Mă cântăresc când îmi aduc aminte, adică aproximativ lunar. Am o amică îngrijorată ca este grasa la cele 38 de kg şi umblă cu cântarul sub scaunul de la maşină. Cică a fost 3 zile în Olanda şi a purtat cântarul în poşetă. Nu o judec dar, aş vrea să o invit la o îngheţată. N-o bat din trei motive: ţin la ea, ştiu că bătaia n-ajută şi e şi prea fragilă, mă tem să nu se spargă!

 Dar, graşi sau slabi mi-e îmi plac toţi oamenii cu bun simţ şi glanda umorului. În schimb mă îngrijorează cei slabi la minte!

6 gânduri despre &8222;CU CÂNTARUL ÎN POŞETĂ&8221;

 1. Fata, ce te faci cu cei slabi la minte si muschi organizati?
  Ca „E” fara numar! Dar cu cei cu minte multa si Jivinoasa? (indiferent de e gras sau slab?) Aceasta -i intrebarea!

 2. Nu stiu cum altii sunt, pe tine te stiu si la o adica pui mana si pe mitraliera! Mi-aduc aminte de un amic, gen Trahanache’ (bonom, ghidus si cu parul alb). In vremea eutanasierii cainilor vagabonzi ( ce sunt mai curati si nu se pot compara -din respect pt. caini-cu Bagabontii Pradatori ai zilelelor noastre) o duduita reporterita il acosteaza pe Strada.
  ” Rep.: Sunteti de-acord cu eutanasierea cainilor vagabonzi?
  Raspuns Trahanache: Mi-s dragi cainii de mor, Domnita!Da’ sa-i mai imputineze!”
  Morala: Pradatorii Bagabonzi e necesar a fi imputinati! Altfel ne vor sufoca si nu vom mai sti ce inseamna Firescul!

  • Draga mea, asta cu mitraliera rămâne secretul nostru. Subscriu: „Mi-s dragi cainii de mor, Domnita!Da’ sa-i mai imputineze!”
   Aştept să-mi zici dacă recunoşti pe cineva în PUTEREA BLESTEMULUI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s