DESPRE SEX ÎN GURA MARE


Am avut ocazia să-l am comandant la Aeroclubul Bucureşti pe unul dintre cei mai mari paraşutişti ai tuturor timpurilor, cel care a aterizat primul din lume la punct fix, deţinând recordul şi pentru salturi de zi dar şi de noapte şi dominând pentru mulţi ani topurile mondiale şi competiţiile de profil. Când l-am întâlnit, avea 53 de ani şi încă era un bărbat interesant.

Ne făcea un instructaj şi, printre chestii serioase, mai făcea şi câte-o glumă. Îl întrebăm despre mitingurile la care făcea acrobaţie pe avionul în zbor împreună cu Ion Trucmel, altă glorie a aviaţiei româneşti.

Ne dădea toate lămuririle dar avea un cusur periculos: cum venea vorba de un concurs, ne spunea cam ce medalii cucerea la fiecare, dar şi ce gagici tăvălise cu fiecare ocazie, dându-le şi numele complet şi funcţia actuală.

Mă mănâncă limba şi-i zic că bârfa zilei este că a avut mai multe amante decât Julio Iglesias.

Pentru cine nu ştie, în anii ’80, despre frumosul spaniol umbla vorba că avusese în jur de 4000 de amante. Bănuiesc că i-a mai funcţionat contorul o vreme.

Comandantul se gândeşte o vreme, apoi spune:

-Eu am sărit demult de 4000. Una din amantele mele de care-mi amintesc cu plăcere este X,  procuror general al capitalei.

Am înţepenit cu toţii.

Omul o făcuse de oaie!… Fata tovarăşei procuror general era colegă cu noi şi era în sală.

N-a îndrăznit nimeni să-l oprească şi ne-a spus omul până la capăt ce beton era gagica în discuţie. Unii din noi, cei pe care ne adusese barza, eram şocaţi că o mamă poate avea o relaţie. Spre cinstea ei, la pauză puştoaica a tratat cu mult umor toată faza şi ne-a explicat cu maturitate că tatăl, tot aviator, murise şi mama îşi vedea firesc de viaţă. Nu era nimic în neregulă că mama avea pe cineva şi chiar ne invită acasă s-o cunoaştem.

Doamna procuror, o tipă foarte valabilă, ne-a cucerit imediat cu muşchi ţigănesc şi salam de Sibiu pe felii de pâine prăjită, unsă cu unt. Ciupercile cu maioneză ne-au dat pe spate şi când a pus Pepsi pe masă, gata, ne-a dat cu roţile-n sus! A venit şi un tip cu o roată de caşcaval şi doamna procuror ni l-a prezentat: prietenul ei.

Lulu a spus foarte serios că el caşcaval a văzut numai la televizor. Poate glumea. Sau poate, nu!

Dar, eu am fost sinceră când am zis că văd prima dată în viaţă un prăjitor de pâine.

Câţi dintre voi au văzut prin anii ’80 un prăjitor de pâine?

12 gânduri despre &8222;DESPRE SEX ÎN GURA MARE&8221;

  1. 4000… Da, apreciabil număr… Dacă le-a acordat fiecăreia în medie o oră, atunci înseamnă că a avut de „muncă” 4000 de ore. Asta înseamnă 166,66666…. zile.
    Oau… nu i-a … putrezit de le atâta … umezeală?:D

    • Dacă mergi cu calculul mai departe, tipul avea 53 de ani şi se declara activ de la 14. Deci în 39 de ani de activitate sexuală să dedici doar 167 zile sexului, în fond este destul de subţire. Un an are 8664 de ore. 39 de ani are 337896 de ore. Dacă a făcut sex după calculul tău doar 4000 de ore, rezultă că tipul era un lăudăros. Să-i dăm credit totuşi şi să acceptăm că a fost ceva mai activ. Era totuşi un bărbat frumos, atrăgător şi o mare vedetă. Imaginează-ţi că Mutu, dacă ar fi mai pasionat de femei decât de droguri ar face uşor o colecţie.

    • Să-ţi spun un secret. În ’86 prietenul meu m-a dus în vizită la un coleg de liceu care avea tatăl colonel în CC. Am mâncat cartofi prăjiţi în friteusă. Dar ei îi spuneau cu mândrie „fripteusă”! Şi deţineau şi un dispozitiv de tăiat cartofii simetric şi maşină de spălat automată. Îţi dai seama? Culmea tehnologiei. Dar ce m-a dat pe spate, pe balcon aveau 10 cutii de carton cu votcă rusească şi un picior de lăzi cu sticle de şampanie!!!!!!

  2. Da, vezi, eu mă gândisem cam cum ar suna 4000 de ore nonstop.. sună super tare… 😉
    Înainte, prin 86 aveam şi eu un prăjitor de pâine, da de „Fripteoză” ba, n-aveam … gagic 😀 fiu de colonet… Termenul „fripteoză” îl auzisem, dar definea cu totul altceva… unele care se „frigeau”… la greu… chestie de semantică …:D

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s