SEX ŞI UMOR ÎN CINCI MINUTE


Karla, frumoasa mea căţeluşă Rottweiler avea o problemă de sănătate- chestii femeieşti şi prietenul nostru, doctorul Căpăţână i-a interzis să facă sex pentru o vreme.

Plimbând-o prin Grădina Mare, un brac german o linge puţin, pardon de expresie exact sub coadă şi până să intervenim noi, trece la acţiune. Reuşim să le stricăm cheful dar dulăul insistă. O identific pe proprietăreasa bracului fumând în bălării în spatele muzeului şi-o abordez cu rugămintea să-l ţină pe lângă ea până reuşim să ne îndepărtăm, fiindcă între cei doi era love mare.

Tipa zice că nu se amestecă fiindcă dulăul ei este major şi poa’ să facă sex cât pofteşte.

Bracul se apropie şi tipa îi prinde capul în palme. Până să pricep ce face, stăpâna îl pupă apăsat pe bot de vreo 5-6 ori alintându-l admirativ: băieţelul meu viril, bravo, bravo! Treci la acţiune mamă!

Dau să-i explic tipei ce-a făcut virilul ei cu botul exact cu trei minute în urmă dar, mi-o taie nervos:

-N-ai decât să te porţi ca pe vremea teutonilor cu căţeaua ta, madam, dar eu sunt o apărătoare a libertăţilor sexuale!- îmi aruncă ea băţoasă.

-Să-ţi fie de bine madam dar, spală-te musai pe dinţi!- zic şi iau drumul spre casă că avusesem parte de suficientă acţiune: sex şi umor dens în doar cinci minute.

10 gânduri despre &8222;SEX ŞI UMOR ÎN CINCI MINUTE&8221;

 1. …da,libertatile sexuale trebuie respectate neaparat…ca si educatia facuta in parc…caz real
  Parc ,soare,verdeata,ora11. In fata mea la 3m 2mamici tinere cu odraslele de 4-5 anisori baietel si fetita discutau pretentios despre educatia copiilor de mici,bun simt,decenta,lucruri mari…Cum Riki cam tragea in lesa m-am apropiat din spate si se auzea destul de bine, cele doua vorbeau tare ca sa se dea interesante.La faza asta la vreo 10m de ele si copii un ditai maidanezu executa kk la tufis,Fetita il vede si incepe sa strige in gura mare;
  – Mamaaa mamaaa,ce-i aia lung si rosu si-i atirna la catelu intre piciore?
  La care intrebare de copil curios ,raspunde mamica tot in gura mare;
  -P- -a,iubire mica,asa face catelu…
  …..lume in jur unii cu copii,unii cu cainele(si eu),multe femei care se duceau catre Catedrala era iniante de Paste
  duminica……dupa care si -au continuat netulburate discutia despre educatia copiilor….

 2. partea a doua:”plotonerul ,nu numai ca-si infipse coltii ,dar rupse si inghiti ce rupse;.femeia se speria nu atat de durere ,cat de faptul ca sangele nu se oprea ;a chemat salvarea spunand ca s-a dezechilibrat in timp ce facea curat,sus,la draperii;a cazut cu partea rusinoasa in coltul unui scaun de fier”a doua zi am cerut confirmarea unui coleg a carui sotie era medic chirurg.femeia a trebuit sa recunoasca deoarece ,daca motanul era turbat, trebuia sa-i faca injectii impotriva turbarii{inspir.caz real}

 3. O întâlnesc destul de des. De regulă are o atitudine semeaţă. Într-o zi îi spunea unei cunoştinţe comune: unii simt nevoia să controleze totul! Apoi cu un suspin: tipa( adică eu) nu-şi lasă câinele se facă sex! Îţi dai seama ce înapoiată?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s