TENACITATE DE MILIŢIAN


Prin anii ’80, sora mea lucra la un institut de cercetare pentru seminţe şi în fiecare marţi ducea nişte probe valoroase la Bucureşti, pe lângă Piaţa Amzei pentru o verificare, omologare sau cam aşa ceva.

Într-o zi îmi cere ceva din poşetă şi rămân stupefiată. Avea un compartiment al poşetei plin cu amenzi de circulaţie de 50 de lei, toate din Piaţa Amzei, toate scrise de aceeaşi mână harnică.

Îmi explică râzând: Mi-e lene să trec pe trecerea de pietoni şi poliţaiul este cel mai mişto bărbat din România. Ne privim în ochi, ne zâmbim, ne salutăm şi apoi eu traversez şi el mă amendează. Dacă este ocupat îl aştept…

Sora mea a întâlnit ritmic acelaşi miliţian tenace şi lipsit de umor şi asta a amuzat-o teribil. Am uitat s-o întreb dacă a plătit vreodată acel porcoi de amenzi.

8 gânduri despre &8222;TENACITATE DE MILIŢIAN&8221;

  1. În dorinţa de a îmbunătăţii aspectul şi vizibilitatea textelor, m-am apucat să învăţ limbaj html la bătrâneţe. Articolul este acelaşi cu AMENDA, BUCURIA MEA şi vă rog să le vizualizaţi pe amândouă, apoi să îmi lăsaţi un comentariu cu aspectul care vă place mai mult.

  2. Cel din articolul asta e mult mai bun. Nu oboseste ochii. Cel in care se scrie alb pe negru (sau rosu pe gri) e daramator. Dupa ce imi iau ochii de pe ecran vad numai linii albe pe fundal negru (sau rosii pe gri) :))

    • Am mai făcut mădificări în ultimile 7-8 postări. Dacă este mai odihnitor pentru ochi, intru şi modific toate postările. Poate te uiţi şi pe celelelte. Mă interesa dacă la PERICOL IMINENT: SAT FĂRĂ CÂINI se vede tot textul în partea dreaptă. Eu am un monitor foarte mare dar, nu ştiu cum afişează pe alte monitoare de dimensiuni normale.

  3. tot textul se vede in partea dreapta, dar pe langa fundalul negru mai apare o dunga gri peste care e fundalul gri cu povestea. Nu stiu dc s-a inteles ceva dar am facut un printscreen si dc e nevoie il pot trimite pe mail, dar nu stiu la care din adrese 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s