ZURGĂLĂUL


Umorul este o formă de manifestare a inteligenţei, mai lesne perceput de generoşi şi de cei ce au avut acces din când în când la fericire. Umorul este colacul de salvare şi arma cu care ne apărăm de loviturile vieţii, de toată RĂUTATEA LUMII. Iar la unii norocoşi, umorul face parte din sistemul imunitar. Cei mai mulţi îl lasă uitat în cămările sufletului şi primesc toate loviturile vieţii din plin, fără nicio apărare. Râdeţi oameni buni, râdeţi de viaţa perversă şi şchioapă, de politicianul lacom şi fudul, de şeful nătărău, puneţi-i la insectar pe toţi cei ce v-au otrăvit zilele cândva. Între voi şi relele lumii puneţi o barieră de hohote de râs şi un ciob de curcubeu.
Scriu cu bucurie pentru voi, cititorii mei şi când regăsesc în comentariile voastre cascada, explozia de bucurie, ştiu că am adus un zâmbet sau un hohot sănătos de râs şi în sufletul meu vibrează un zurgălău.

12 gânduri despre &8222;ZURGĂLĂUL&8221;

 1. Spunea Hawkeye Pierce intr-unul din episoadele din MASH: Sa rad este singura posibilitate prin care pot sa deschid gura fara sa urlu de durere. Fie ca zurgalaul sa vibreze necontenit pt totdeauna.

  • Al naibi Hawkeye Pierce… A zis-o grozav! Cred că MASH ar trebui studiat în şcoala. MASH este practic o şcoală. Ar fi poate cu mult mai util decât „Fefeleaga” sau „Duios Anastasia trecea”. Şi… mulţumesc!

 2. daca ti-e dor de ea „come on”!
  da’ o singura omleta si patru carnati e pentru tine? sau pt. intreaga famelie? oricum daca asta-i pohta ce-ai pohtit-o , pofta buna!
  PS: Auzi, da barbat’u stie? (hi, hi, hi!)

 3. Umorul e o chestie teribilă. Să ne amintim cât de important a fost înainte de 89.
  Era un mod de exprimare pe sistemul „le-am zis-o”…
  Cât haz aveau atunci bancurile cu Ceauşescu….

  • Băsescu şi blonda reprezintă nişte oportunităţi extraordinare dar libertatea de a-i înjura în gura mare la birou sau pe blog, ne împinge la comoditate, lipsindu-ne de subtilitatea bancului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s