BUZDUGANUL VIOLET


Săptămâna trecută, GALERIA PROMOSEO m-a premiat la categoria BLOGUL SĂPTĂMÂNII.

Mişto, cum ar zice mirele  Irinel, ridicat de portofel.

Mişto, mişto, dar din comentariile cititorilor am aflat că sunt talentată, am umor, proza mea afurisită e beton, nu e niciun dar… dar negru combinat cu alb loveşte la pupilă.

Mi-a zis-o Tiberiu Lovin, a mai zis-o şi clarra, marianahera şi Janina aşa că mi-am căutat un cojoc nou.

Pe vremuri, puţin mov însemna curvă dar acum flacăra violet a isterizat toată România( care ce-i drept e destul de lesne de isterizat ).

 

stema violet
stema violet

După ce şi preşedintele a făcut-o lată, modificând stema naţională în violet, la „asorte” cu bikinii vreunei blonde probabil, am tras şi eu un buzdugan violet blogului meu negru şi minunaţi-vă de ce-a ieşit.

Aştept să vă daţi cu părerea, să aflu şi eu dacă era mai bine pe negru sau e O.K. acum.

12 gânduri despre &8222;BUZDUGANUL VIOLET&8221;

    • Trebuie să le ud, să nu se rupă. Tehnic, pentru moment am o singură posibilitate: pun un păhărel de afinată lângă laptop şi beau în cinstea prietenilor mei din blogosferă. Hai să trăieşti, Sorine!

    • Bine-ai revenit în casă nouă, Ionuţ. Mă bucur că-ţi place. Şi eu am un sentiment de mai bine… Ca o gazdă bună ce sunt, caut o metodă să-mi aştept cititorii cu o cafea şi un fursec pe blog. Dar pentru moment servesc doar poveşti…

  1. Deși vin cu întârziere, mă bucur nespus de ce ai mai schimbat pe aici. Îți multumesc că ai menționat proiectele mele și sper să vină zilnic cititori noi care să aprecieze cat de talentată ești. Cu gândul la afinata aia, pentru haine noi, îți urez la cât mai mulți cititori!

  2. Este violet, este mai știu eu cum… dă bine pe… sticlă și mă bucur că te-ai hotărât să mai schimbi ceva pe acest blog. Mă bucur că munca ta este apreciată… este minunat! Te aștept să comentezi ”Flacăra violet subliminală” de pe blogul meu. Știi tu… http://cosminstefanescu.wordpress.com
    Îți doresc o zi minunată, flori foarte multe cât și un călduros La mulți ani!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s