Romanul DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ…


Sabrina  mi-a făcut o felicitare superbă pe care n-am avut vreme s-o scanez ca să mă laud cu ea dar şi grafica coperţii pentru romanul DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ care mâine ar trebui să fie gata. Sabrina are 9 ani şi aşteaptă notele voastre. Voila!

coperta romanului DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ

coperta romanului DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ

coperta romanului DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ

coperta romanului DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ

coperta romanului DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ

coperta romanului DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ

11 gânduri despre &8222;Romanul DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ…&8221;

 1. Sabrina a facut coperta? Pai daca da, talentul este la cote maxime 🙂 Bravo ei! As sugera sa cautati sa scrieti titlul cartii cu un alt efect, alta culoare. Parca nu merg culorile asa bine intre ele. Albastrul de la titul copertii cu acele culori din imagine. Felicitari inca o data Sabrinei! Multa bafta cu aceasta carte iti doresc Doina! O primavara frumoasa, cu multi cititori fideli 🙂

  • Da, şi eu am avut alte idei dar n-am vrut s-o dezamăgesc pe Sabrina modificând ceva…
   Coperta la romanul Comisia Zurich a fost făcută de Ingrid şi după ce am zis ok, asta este, am constatat că Sabrina a vrut să-mi facă o surpriză şi avea vreo 6 proiecte foarte bune toate.

 2. M-am întors la taste după aproape 2 luni în care am încercat în van să-mi împletesc la loc cărările despletite în urmă. Încep cu un „10” (sau „foarte bine”, în noua formulă şcolară de apreciere) pentru eforturile Sabrinei cea de 9 ani şi cu o mulţumire pentru dedicaţia de pe ultimul volum. Am intrat deja în subiect, promit să-l citesc „cu fişă”, şi să-l trimit apoi în Spania, alături de „Comisie”, la prietenii mei care deunăzi mi-au cerut asta în mod imperativ. O să încerc, de asemnea, şi o propunere, două, pentru coperta „Ardeilor Iuţi”, sper să nu te deranjeze…

  Sărutări de mâini!

  • Mă simt onorată de propunerea ta. O copertă realizată de tine va înobila Ardei IUŢI care se conturează ca cel mai bun roman al meu.În acest moment eu îmi paginez volumul de proză afurisită şi văd cu uimire că sunt vreo 530 de pagini. Cred că soluţia este să-l sparg în două volume.
   Coperta de la „Dumnezeu era-n vacanţă” este lucrată de Sabrina care are 9 ani. Aş fi putut să-i fac nişte ajustări măcar pe culori, să mai reglez unele stângăcii dar, sătulă de vedete prelucrate în Photoshop şi nedorind să dezamăgesc copilul n-am făcut nicio corectură.

  • Sabrina a făcut coperta după ce a citit cărţile. Dumnezeu a citit-o integral, Comisia parţial a citit-o ea, parţial i-a mai citit-o Ingrid fiindcă era mai mititică vara trecută când am terminat-o de scris.

 3. Imi doresc foarte mult sa o citesc ,cine o va avea mi-o poate trimite prin curier cu plata ramburs?Costa 28 de lei sau nu am inteles?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s