Ziua bucuriei


Pe 4 aprilie am făcut un an de când nu mă mai uit la televizor. Poţi renunţa la orice dacă ai ceva de pus în loc. Eu am început să scriu şi am scăpat de minciunile politicienilor, de aroganţele lor, veşti dezastruoase că s-a scumpit, că se va scumpi, că  la cele 540 de taxe şi impozite guvernul mai pregăteşte vreo 50. Din 20 decembrie am început să scriu pe bloguri şi habar nu mai am pe unde mai e telecomanda ori dacă nu i s-au scurs bateriile în ea. Şi sincer, nu am niciun regret.

 Dar acum, cinci minute rugbistul a intrat pe uşă şi mi-a spus fericit că medicii cubanezi au descoperit leacul pentru cancer cu o rată a vindecărilor de 99%: extract de scorpion albastru! 

Probabil în istoria personală, zilele de naştere ale fetelor mele sun cele mai importante. Dar pentru omenire, aceasta este cea mai importantă zi trăită de mine în cei 41 de ani! Oameni buni, boala bolilor fără scăpare a fost învinsă! Bucuraţi-vă până când nu se mai fabrică o SIDA, EBOLA ori GRIPĂ CĂPRINĂ în laboratoarele ticăloşite ale planetei!

Reclame

14 gânduri despre &8222;Ziua bucuriei&8221;

  1. Da, este intr-adevar o veste… Cuba…Cine s-ar fi gindit… Oricum cubanezii erau vestiti pentru structura lor medicala, cercetare… Dumnezeu are grija de noi…Noi trebuie sa avem grija de semenii nostrii… O zi frumoasa, Doina…

  2. Nu-i nicio pierdere cu televizorul… chiar sunt curioasa daca vor da stirea asta pe post, ca la crime, talharii si alte grozavii de mahala sunt primii. O seara buna, Doina!

    • Şi eu… Prietena mea a murit în septembrie 2008 după zece ani de luptă cu boala. Zece ani în care a sperat că va apărea un leac. Dacă pentru ea este târziu, sper să vină la timp pentru milioane de oameni în suferinţă

  3. Se vede treaba că Fidel a ţinut un scorpion albastru la sân.
    Cam scormonesc prin toate postările, să nu-mi scape ceva, că Doamnă fereşte,toate slovele sunt destoinic puse-n pixeli.

    • Sigur… Caută-mă la CUIBARUL CU OUĂ, uităte PE GAURA GHEII, delectează-te cu SEX CU UNGUROAICE… Mâine mă hărnicesc să postez şi un capitol consistent din romanul „Dumnezeu era-n vacanţă”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s