Schimb de link


Mai am puţin şi fac patru luni de blogărit. Nu m-am implicat în schimbul de link dar am primit vreo trei cereri pe e-mail şi fiindcă respectivii chiar aveau bloguri interesante i-am trecut în blogroll. Am şi refuzat un tip cu blog hard porno şi două frumuseţi de lesbiene. N-am nimic cu lesbienele dar aveau un blog prea explicit.

Cu vreo săptămână în urmă Sabrina m-a abordat direct:

-Mami, facem un schimb de link?

-Oho, posezi limbaj de specialitate! Dar blog ai?

Mi-a arătat copilul bloguleţul dar m-am luat cu treaba şi-am uitat s-o trec în blogroll.

Astăzi mi-a spus emoţionată:

-Mami, am visat noaptea trecută că aveam PAGE RANK 2 !

Hopa! Mă simt îngrozitor! Prinsă cu nişte termene strânse la nişte proiecte stringente, pur şi simplu am uitat să mai trec pe la ea prin blog şi mai ales, s-o trec în blogroll… Evident n-am nicio scuză!

Sabrina are o mare problemă: la clasa a doua are nişte teme kilometrice şi uneori adoarme scriind. Am discutat de câteva ori cu doamna învăţătoare dar fără rezultat. De! Zodia Berbecului! 

Deci, veşnic în criză de timp, mare mirare pe mine că Sabrina s-a apucat de blogărit.

Dar dacă n-are prea mult timp pentru scris, am remarcat totuşi stilul relaxat în care foloseşte widget-urile.   

Totuşi nu pot să nu mă minunez: uite domnule ce visează copii din ziua de azi la clasa a II a, Page Rank 2!

Ce visam eu la  clasa a II-a?  Visam să-mi cumpăr o bicicletă, să pilotez  avioane şi să am o fetiţă pe care s-o cheme Ingrid.

Fetiţa mea se joacă făcând site-uri şi vrea să se dea importantă în faţă lui musiu Google!

Mă întreb ce vor visa nepoatele mele în clasa a II-a…

În copilăria mea, Mirela Voiculescu cânta: „Lumea e parcă mai bună, când copii visează…”

Pentru cine vrea să facă schimb de link cu Sabrina, o găsiţi la http://sabrina-kriss.blogspot.com

Eu mă duc şi pe Blogger s-o bag în blogroll ca să mă reabilitez pentru întârziere.

Hehei! Page rank 2 nu se obţine uşor! 

  

16 gânduri despre &8222;Schimb de link&8221;

 1. La mulţi ani, Sabrinei, pentru ziua care a fost sau cea care va să vină. Aşa, ca de la Berbec la Berbec… Altfel, o prezentare de genul „sunt fata Doinei Popescu,iubesc foarte mult animalele si vreau sa le salvez” te lasă fără cuvinte…

  • Berbec este doamna învăţătoare. Sabrina este Săgetător.Mulţumiri pentru urări! Sabrina face o sărbătoare din orice aşa că se va bucura.
   Şi, da, avem o relaţie foarte specială şi-i iese bucuria prin toţi porii că este fata mea. Când a împlinit 3 ani mi-a spus că m-a plăcut de prima dată, m-a ales imediat şi a fost foarte bucuroasă că Dumnezeu a fost de-acord ca eu să fiu mama ei. A spus-o pe un ton sigur şi serios şi nu mi-a trecut uimirea nici acum.

 2. 1.. Da, chestiile plăcute, ori sunt ilegale, ori sunt imorale, ori îngraşă.
  2.. Întradevăr, limbile străine sunt grele, dar dacă le înveţi cât de cât îţi prin bine. Garantat… pot să spun asta deoarece am observat că dacă ai nişte noţiuni de chimie poţi să descoperi chestii interesante.
  3.. Legat de blogul Sabrinei… (Când ţin mouseul deasupra link-ului mi se deschide o mică fereastră… văd o pisicuţă pufoasă şi nişte păsărici galbene … ar putea fi interesant … 😳
  Sabrina e … your next generaţion?

   • Nu uit.
    Am intrat şi mi-a plăcut.
    Nu am comentat pentru că încă mă mai gândesc ce să scriu…
    Nu ştiu dacă la mine pe blog ar putea găsi ceva care să-i placă. Poate pe la „Picătura de cerneală” sau pe la „Muzica lui Blue”… deşi mă îndoiesc.

      • Normal, dacă mămica ei n-are bani să-i cumpere unul serios cu funcţii…
       Da nu-i bai, croşetează nişte ciorăpei, o parte îi vinde şiîi cumpără Sabrinei unul. 😀

       • Mămica nu croşetează ciorăpei! Este ocupată să scrie pe bloguri şi la propriile romane. Asta cu ciorăpeii a fost mojicia unui trepăduş al Băncii Transilvania cu care sunt în proces fiincă m-au înşelat, şi-au încălcat contractul, îmi datorează vreo 500 de milioane dar pentru că ei sunt „centru de profit şi banca nu pierde niciodată”, m-au dat ei în judecată. Deşi am câştigat procesul cu probe scrise clare, e-mailuri între directorii băncii care recunosc că eu nu mi-am încălcat contractul şi singurii care şi-au încălcat contractul sunt ei, acum au făcut recurs. Ignorând probele susţin în recurs că instanţa le-a încălcat drepturile.

         • Păi da … nu croşetează… preferă să le cumpere napoţiolr de gata, de-aia nu mai are bani să îi cumpere Sabrinei computer cu funcţii …:D Fix ce ziceam.
          ::::::::::::::
          Ştiu cât de parşive sunt băncile.

         • Na, că s-a postat…
          Ziceam că ştiu cât de parşive sunt băncile, nu odată vedem că tipi cu greutate recomandă să îţi ţii banii prin bănci, iar dacă vrei să faci ceva cu ei să împrumuţi alţii. Normal că nu spun că din chestia asta cel care pirde eşti tu deoarece plăteşti comisioane de te ia dracu, ba mai mult, dob’nd pe care o iei după baii păstraţi la ei, de obicei e mai mică decât cea care o plăteşti pentru banii împrumutaţi. Apoi, când te prind la înghesuială te termină… Dacă faci şi prostia să nu citeşti cu atenţie contractele, ai pus-o…

          • În paralel cu derularea procesului scriu povestea acestui război. Se conturează deja ca o carte consistentă.M-au ameninţat inclusiv cu suprimarea fizică aşa că am făcut copii după acte şi o parte a manuscrisului le-am depus la un notar.Pentru că există posibilitatea să-mi fure laptopul am salvări în mai multe calculatoare, în draftul mai multor e-mailuri şi am vreo 30 de adrese de e-mail, nu vor avea cum să le şteargă pe toate şi mai am şi un blog pe care nu l-am făcut public încă în care am postat în draft toate materialele. Dacă mi se va întâmpla ceva până la sfârşitul acestul proces,o prietenă a mea va apăsa butonul publică şi are parolele să le posteze în toate blogurile mele. Mi-am luat toate măsurile să las familiei mele arme să lupte cu aroganţa şi lăcomia acestei bănci.

     • Ei, spune-i că acolo în poză e un copil mic, rău şi dependent de Internet. Eu nu sunt chiar atât de mic…. 😀
      De fumat fumez doar în baie, bucătărie şi pe afară…

 3. Bună! Sunt admin la tutorialevideoit.ro ,doresc un schimb de link cu dvs.

  Tutoriale Video conține videoclipuri explicative despre diferite programe ,trucuri windows ,linux ,grafică cât și Unelte SEO profesionale urmat de o secțiune ușor de navigat cu diferite categorii pentru descarcare programe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s