Nopţile mele


În ziua în care am anunţat blogul „LA TANTI ELVIRA”, unul dintre cititorii blogului m-a dezamăgit profund, trimiţându-mi pe e-mail poze animate cu musculoşi goi. Demersul lui jalnic şi penibil l-am sancţionat imediat cu un e-mail pe măsura gestului său şi o postare în blogul lui pe care a şters-o imediat. Postarea din blogul meu, Eminescu are toate răspunsurile era o contră elegantă la aceeaşi problemă. Să fie clar pentru toată lumea, nu vederea unor bărbaţi dezbrăcaţi m-a făcut să cad pe spate, că nici pe mine nu m-a adus barza, ci neobrăzarea de-a trimite un astfel de e-mail. Pentru că temele legate de sex au adesea un potenţial umoristic spumos spre demenţial,  proza mea afurisită tangentează  aspecte legate de sex, mai mult sau mai puţin explicite şi dintre cei ce pendulează prin blogosferă, unii o mai iau prin scaieţi, motiv pentru care, cu regret a trebuit să le şterg comentariile şi să postez un regulament . Sper că acest titlu nu va genera în minţile unora gânduri perverse, chiar dacă vă deschid uşa dormitorului meu şi vă las să aruncaţi un ochi.

picturi prundea

PICTURI PRUNDEA din colecţia DOINEI POPESCU

Pentru că ziua muncesc la firmă fără să respir, liniştea nopţii o împart între romanele mele, bloguri, site-uri pentru clienţii mei dar şi site-ul firmei mele de care sunt mândră nevoie mare. 

Site-ul firmei Torent Press este de fapt o galerie de site-uri, fiecare pagină web reprezentând o abordare diferită. Cum în viaţa mea totul se petrece între uragan şi foc de artificii, nici de la site-ul meu să nu vă aşteptaţi la o arhitectură clasică, cuminţică.

Pentru cei ce n-aţi mai trecut prin site-ul TORENTULUI în ultima săptămână vă anunţ că am mai modificat pe ici pe colo, în punctele esenţiale, cu accent pe pagina editurii, unde am făcut prăpăd, demolând fiecare virguliţă şi realizând o pagină nou-nouţă.

website editura Torent Press

Editura Torent Press

 Poate vi s-a părut frustrant că de la 4 postări pe zi am redus la o postare sau chiar una la două zile  dar o parte din munca ultimilor 30 de zile se poate vedea mai jos.

 website TORENT PRESS

website TORENT PRESS

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s