Bani murdari


Auzim adesea că banii sunt murdari şi asta pentru că provin din prostituţie, droguri, corupţie ori furtişaguri mărunte.

La propriu sunt murdari fiindcă trec prin multe mâini şi nu toţi cetăţenii se spală pe mâini după ce merg la budă ori mai prestează un scobit în nas, ca să nu zic de-o banală masturbare.

Şi da, banii sunt murdari fiindcă trec prin bănci şi se contaminează de la caracterul jegos al unor bancheri. Inainte să mă contrazici, priveşte poza:

Bani murdari

Anunțuri

Despre Doina Popescu-Brăila

Cât deschizi ochii, cât iubeşti şi cât citeşti, atât eşti şi nimic mai mult! Dar, dacă ai copii şi dacă scrii, mai ai o şansă. Am publicat nouă cărți dintre care șapte romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată, Terente-Zodia zmeilor și volumul Copilul Dunării apărut în anul 2015 și în varianta bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu, elevă, având 14 ani și jumătate la comiterea isprăvii.
Acest articol a fost publicat în LĂCOMIA BĂNCILOR și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Bani murdari

 1. Atentia pentru detaliul sters. Slabiciune de un profesor de matematica – parasutist?…
  Cu drag,
  adm.

 2. Îmi cer scuze tuturor cititorilor mei pentru această imagine dezgustătoare, total nepotrivită cu stilul în care v-am obişnuit dar am fost stupefiată la vederea acestui bancomat cu aproximativ două luni în urmă şi trecând şi ieri şi astăzi iarăşi pe lângă el, mi s-a părut incredibil că nu l-au curăţat. În mod logic, la 2-3 zile cineva introduce bani în bancomat şi teoretic ar trebui să-i inspecteze starea. Şi, logic, transportând sume mari de bani, respectivii sunt măcar doi! Cât de împuţiţi pot fi aceşti funcţionăraşi, cu siguranţă bine plătiţi, dacă nu remediază, în fond, imaginea băncii lor?!

 3. tibi zice:

  1) Orice numar prim poate fi scris ca produsu a doua numere prime?

  DA ! Numai în cazul particular în care orice număr prim, este el însuşi, indiferent de cîte ori vrei să-l înmulţeşti în mod fals, cu UNU. 🙂

 4. Banii nu pot fi decit murdari… Doar de la vechile Vespasiene se trag..nu?… Si acolo se si intorc…nu?…
  seara sa te odihneasca cuminte…
  cu prietenie,
  adm

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s