Bani murdari


Auzim adesea că banii sunt murdari şi asta pentru că provin din prostituţie, droguri, corupţie ori furtişaguri mărunte.

La propriu sunt murdari fiindcă trec prin multe mâini şi nu toţi cetăţenii se spală pe mâini după ce merg la budă ori mai prestează un scobit în nas, ca să nu zic de-o banală masturbare.

Şi da, banii sunt murdari fiindcă trec prin bănci şi se contaminează de la caracterul jegos al unor bancheri. Inainte să mă contrazici, priveşte poza:

Bani murdari

8 gânduri despre &8222;Bani murdari&8221;

  1. Îmi cer scuze tuturor cititorilor mei pentru această imagine dezgustătoare, total nepotrivită cu stilul în care v-am obişnuit dar am fost stupefiată la vederea acestui bancomat cu aproximativ două luni în urmă şi trecând şi ieri şi astăzi iarăşi pe lângă el, mi s-a părut incredibil că nu l-au curăţat. În mod logic, la 2-3 zile cineva introduce bani în bancomat şi teoretic ar trebui să-i inspecteze starea. Şi, logic, transportând sume mari de bani, respectivii sunt măcar doi! Cât de împuţiţi pot fi aceşti funcţionăraşi, cu siguranţă bine plătiţi, dacă nu remediază, în fond, imaginea băncii lor?!

  2. 1) Orice numar prim poate fi scris ca produsu a doua numere prime?

    DA ! Numai în cazul particular în care orice număr prim, este el însuşi, indiferent de cîte ori vrei să-l înmulţeşti în mod fals, cu UNU. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s