Americanii iau lecţii de la Băsescu


Vă mai amintiţi celebrele panouri de pe marginea drumurilor, marca Traian Băsescu, care au împânzit România şi pe care scria „AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ”?

Ei bine, băieţii deştepţi din administraţia de la Casa Albă au găsit-o genială şi au aplicat-o cu succes.

In contextul in care in SUA se apropie sezonul alegerilor de jumatate de mandat, pe marginea drumurilor din tara apar noi panouri publicitare in valoare de milioane de dolari. Acestea fac reclama legii americane pentru reinvestire si recuperare /The American Reinvestment and Recovery Act/ si reamintesc trecatorilor de programul „Pune America din Nou la Munca”, relateaza joi ABC News.
Congresmanul republican Aaron Schock (Illinois) sustine ca pe aceste panouri s-au cheltuit nu mai putin de 20 de milioane de dolari din banii contribuabililor si ca pancardele reprezinta  o risipa de bani.

Între noi fie vorba, manevra administraţiei Obama miroase a corupţie de la şapte poşte!

Ei, dacă mister prezidente le cere americanilor drepturi de autor pe invenţia aceasta o să rivalizeze cu regina Angliei şi cu emirii Dubailor în toate topurile cu bogaţii lumii.

Doar impozitarea şi supraimpozitarea drepturilor de autor s-ar putea să-l cam enerveze pe mister prezidente şi să ascută şi mai rău războiul între palate!

3 gânduri despre &8222;Americanii iau lecţii de la Băsescu&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s