Condiţia geniului în România


Deşi s-a bucurat de o faimă mondială pentru realizările sale în domeniu aviatic, Aurel Vlaicu a fost ignorat în România.
Se pare că vreme de 100 de ani nu s-a schimbat nimic în această ţară.

8 gânduri despre &8222;Condiţia geniului în România&8221;

  1. Desi te-am perceput ca fiind o fiinta deosebit de optimista, realitatile imediate ale Romaniei de astazi se vor perpetua indelunga vreme, chiar si dupa disparitia noastra… Si asta indiferent de ceea ce simttim si traim interior fiecare dintre noi…
    Cu prietenie,
    Andrei D.MITUCA

  2. din pacate, lipsa de recunostere si de recunostinta fata de oamenii de valoare ne caracterizeaza si insusirea aceasta e ereditara. Nu invatam nimic din greselile trecutului, din contra, le perpetuam.

  3. Unitatea Romana sa facut numai politica fortat de inprejurari. Cind popoarele migratoare treceau prin meleagurile tari noastre,fiecare iera interesat sa-si apere familia sa.Conducatori Romani in toata istoria sa au facilitat sa se dezvolte economic numai pe cei din jurul sau.Che a deschis in Oltenia usine de aviatie si locomotive.Regele Mihai in Brasov uzinele de aviatie ect.Nu a fost unitate Romana economica adevarata numai spoiala fantezista.

    • Radu Manicatide şi Iustin Capră sunt românii de geniu ce se pot compara ca şi anvergură şi creativitate cu Leonardo da Vinci. Diferenţa este că niciunul nu a avut în spate susţinerea financiară generoasă a unui De Medici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s