Condiţia geniului în România


Deşi s-a bucurat de o faimă mondială pentru realizările sale în domeniu aviatic, Aurel Vlaicu a fost ignorat în România.
Se pare că vreme de 100 de ani nu s-a schimbat nimic în această ţară.

Anunțuri

Despre Doina Popescu-Brăila

Cât deschizi ochii, cât iubeşti şi cât citeşti, atât eşti şi nimic mai mult! Dar, dacă ai copii şi dacă scrii, mai ai o şansă. Am publicat nouă cărți dintre care șapte romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată, Terente-Zodia zmeilor și volumul Copilul Dunării apărut în anul 2015 și în varianta bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu, elevă, având 14 ani și jumătate la comiterea isprăvii.
Acest articol a fost publicat în Mari Români și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Condiţia geniului în România

 1. Pingback: Condiţia geniului în România - Ziarul toateBlogurile.ro

 2. Desi te-am perceput ca fiind o fiinta deosebit de optimista, realitatile imediate ale Romaniei de astazi se vor perpetua indelunga vreme, chiar si dupa disparitia noastra… Si asta indiferent de ceea ce simttim si traim interior fiecare dintre noi…
  Cu prietenie,
  Andrei D.MITUCA

 3. gabriela zice:

  din pacate, lipsa de recunostere si de recunostinta fata de oamenii de valoare ne caracterizeaza si insusirea aceasta e ereditara. Nu invatam nimic din greselile trecutului, din contra, le perpetuam.

 4. Pingback: SCRISOARE CU VISE « Carmen Negoiţă PHOTOGRAPHY BLOG

 5. yogoshima zice:

  Unitatea Romana sa facut numai politica fortat de inprejurari. Cind popoarele migratoare treceau prin meleagurile tari noastre,fiecare iera interesat sa-si apere familia sa.Conducatori Romani in toata istoria sa au facilitat sa se dezvolte economic numai pe cei din jurul sau.Che a deschis in Oltenia usine de aviatie si locomotive.Regele Mihai in Brasov uzinele de aviatie ect.Nu a fost unitate Romana economica adevarata numai spoiala fantezista.

  • Radu Manicatide şi Iustin Capră sunt românii de geniu ce se pot compara ca şi anvergură şi creativitate cu Leonardo da Vinci. Diferenţa este că niciunul nu a avut în spate susţinerea financiară generoasă a unui De Medici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s