Lecţia de şmecherie


Am pregătit memorii cu toate documentele justificative în spate în care povestesc experienţa mea cu Banca Transilvania, memorii pe care le voi trimite la absolut toate autorităţile, la Berd, acţionar majoritar la BT, la toate cotidienele naţionale dar mai ales la toate conducerile băncilor şi la toate facultăţile de drept, economie şi finanţe-bănci din ţară.

Va rămâne în istorie comportamentul mafiot al acestei bănci şi dacă ei mi-au stricat viaţa, nu văd de ce i-aş lăsa să facă şi altora ce mi-au făcut mie.

Uitând să-mi plătească facturile în ultimile 11 luni, vreo  76000 lei şi încercând să mă păcălescă pe diverse căi, i-am dat în judecată pentru recuperarea creanţelor.

Deşi au jurist angajat, jurist care îi reprezintă în toate procesele, inclusiv în cele două procese pe care mi le-au intentat mie şi pe care le-am câştigat, astăzi au depus cerere în instanţă ca să-şi… angajeze apărător!

O şmecherie ieftină ca să mai amâne o lună plata sumelor pe care mi le datorează! Domnule Rekkers, sunteţi cel mai bogat bancher din România! Aveţi oglindă?

Domnule Horia Ciorcilă, eu nu am nicio întârziere la creditul către Banca Transilvania! După ce ne-aţi sufocat cu dobânzile ca să vă creşteţi profitul pe munca noastră, acum când este rândul dumneavoastră să plătiţi vă comportaţi nedemn pentru statutul dvs de bancheri! Nimeni nu m-a înşelat cum a făcut-o Banca Transilvania!

Se întreabă lumea dacă v-aţi pretat la manevra cu acţiunile…

Procesul necinstit pe care mi l-aţi intentat ca să mă spoliaţi de 56000 lei, o sumă infimă pentru dvs şi lipsa de corectitudine de care daţi dovadă în a-mi plăti facturile demonstrează că vă expuneţi şi pentru mize mici!

Pentru cine se întreabă dacă nişte bancheri se pretează la mărunţiş răspunsul este evident: DA! Bancherii de la Banca Transilvania se pretează şi la mărunţiş!

Domnule Rekkers! Domnule Ciorcilă! Vă zgârciţi la tărâţe, boierilor!

17 gânduri despre &8222;Lecţia de şmecherie&8221;

 1. Dar, Tibi, acest tertip de doi lei este un semnal clar şi pentru credibilitatea lor. La câte procese au ei, fii convins că orice judecător ştie că banca are jurist angajat şi că au recurs la un tertip ca să se eschiveze de la plată. Această manevră necinstită este în defavoarea lor. Dar, desigur, această amânare înseamnă şi că nu voi avea bani să-mi scot cărţile prea curând.

  • Doina dragă,
   Avea Scarlett O’Hara ot Tara, o vorbă : la chestia asta, mă voi gîndi mîine.

   Pliiiiiz! Concentrează-te acum, pe bucuria celebrării celor 21 de ani, pe frumuseţea sufletului rugbistului tău şi pe candoarea fetelor voastre.
   E mult mai important acest lucru decît orice. Pliiiiiiz!

   La restul, te mai poţi gîndi şi altădată.
   Trăieşte clipa cea frumoasă care îţi este dăruită, ACUM! Pliiiiz!

   Ştiu ce spun. Cu drag, tibi.

 2. Doina draga,

  multi ani fericiti si in bucurie alaturi de rugbistul tau si familia ta reusita!

  Lasa macar in aceasta zi negura provocata de bancheri,niste hoti la drumul mare, care indiferent de situatie vor sa cada in picioare ca pisica. 😆

  Bancherii sunt o specie umana detestata decand au aparut în existenta oamenilor. Nu-i lasa sa te doboare! Curaj! 🙂

 3. Doina draga,

  Specia de hoti care te asuda ignorandu-ti zbaterea sufleteasca prin care treci , va fi hulita si „rasplatita” la groapa de gunoi!
  De fapt mizeria umana acolo ramane!Totul e sa nu te lasi inundata de jigodii!
  Doina, draga mea, frumos era sa ma anunti si pe mine ca sarbatoresti ceva astazi! Dar te iert si de data asta!
  Sa ai noroc Doina, sa fii sanatoasa si un dram de visare sa-ti inunde sufletul!
  Iar rugbistu’ tau sa lase vrajelile de Hi! Cal prind de nas si-l execut! Va pup pe amandoi cu drag! Randunicile sa aiba noroc de asa parinti! Iar mami al tau sa fie sanatoasa!

  • Dragă prietenă,
   Astăzi sărbătorim 21 de ani de când eu şi Motanul, doi copii îndrăgostiţi, ne-am dus singuri-singurei la ofiţerul stării civile. Deşi socrii au încercat să-l mituiască pe ofiţerul stării civile ca această căsătorie să nu aibă loc, acesta a fost un tip integru şi a refuzat cei 30 sau 35000 de lei.
   Cred că a fost scris în stele să avem noroc, ca să se nască Ingrid şi Sabrina.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s