Porunca a şaptea


Dinu se mutase recent în casa construită de el şi lenevea în jacuzi. O chemase şi pe nevastă-sa, dar Delia, femeie mai aşezată şi cu mai puţină imaginaţie, nu înţelesese substratul invitaţiei şi se apucă să facă gogoşi. Dinu rememoră fiecare colţişor al casei şi-şi zise mulţumit că nu i-a scăpat niciun detaliu, totuşi simţea că ceva-ceva tot trebuie să fi uitat. După un timp înţelese: la mansarda căreia nu-i dăduse încă nicio întrebuinţare mergea foarte bine o masă de tenis.

Ieşi din jacuzzi şi se îmbrăcă rapid. Din centrul comercial care era la cinci minute de casă, alese cea mai scumpă masă, de exterior, chit că avea să o ţină la interior, o puse într-un taxi-camionetă şi o transportă acasă. Îi plăti şoferului suplimentar, să-i ţină, cât şurubări el masa şi-şi frecă mâinile mulţumit.

Delia nici nu-i observă lipsa: spălă tot vraful de vase şi, când puse zahărul vanilat peste gogoşi, se auzi strigată. Urcă scările şi se minună de masa de tenis gata asamblată. Îşi aminti de studenţie. Dinu îi întinse o paletă şi se încinseră la joc.

-Dinule, din câte am făcut la casa asta, nimic nu-mi aduce atâta bucurie ca masa asta de tenis. Pur şi simplu m-a întinerit!

Încurajat, Dinu se apropie de ea şi o sărută. Simţurile le-o luă înaintea gândurilor şi Delia se lăsă în voia lui. Dinu gâfâia din greu, dar încă nu-şi pierduse puterile, numai că masa cedă şi se prăvăli sub greutatea celor doi. Delia constată îngrozită că Dinu nu mai mişcă. Sună la Salvare şi, un doctor tânăr dar încercănat, semn al gărzilor prelungite, apăru cu o geantă uriaşă.

Delia era prea şocată de întâmplare ca să mai încerce să-i pună şortul lui Dinu, aşa că doctorul îl găsi gol, prăvălit peste masă şi înţelese imediat de ce acţiune avusese parte pacientul, dar îşi văzu de treabă fără întrebări. Îi băgă o nitroglicerină sub limbă şi, din două injecţii, Dinu era ca nou, totuşi fu ţinut sub supraveghere vreo două ore.

Delia, bucuroasă că Dinu a înviat, se simţea jenată de situaţie, aşa că se strecură la bucătărie.

Fiind singuri, doctorul îi făcu cu ochiul:

-Ei, leule, povesteşti?

Doctorul se apucă să-şi strângă geanta şi Dinu îşi căută portofelul ca să-l cinstească pe doctor, apoi se puse pe povestit:

-Doctore, am montat masa în cinci minute şi mi-am chemat nevasta. Am tras câteva seturi de tenis cu ea, apoi am răsturnat-o peste masă. Şi cum mă gândeam eu c-o f** pe Demi Moore, dăi şi dăi! Când eram mai încins s-a rupt filmul.

Doctorul îl văzu pe Dinu prăvălindu-se din senin.

În spate era Delia, ţinând în mâini un platou de inox, 18/10, cea mai bună calitate îl altoi pe ticălos dindr-un salt. Bunătate de  gogoşi se rostogoliră în toate direcțiile. Era evident că intrase fără zgomot şi auzise toată conversaţia.

Doctorul îl trase pe Dinu pe un fotoliu, îl scutură de zahărul vanilat şi începu iar să-l doftoricească. Sărmanul era ameţit şi caraghios, cu un cucui cât un ou de gâscă în mijlocul capului. După vreo jumătate de oră doctorul primi un telefon urgent pentru altă solicitare şi pleacă cu inima îndoită.

Urcă în Salvare murmurând:

-Io n-o s-o f** niciodată pe Demi Moore!

-Domnu’ doctor, io mereu zic că munciţi prea mult! – suspină asistenta. Zău că vă trebuie un concediu!

-Îţi faci griji pentru mine?

-Îmi fac! Chiar arătaţi rău!

-Zici aşa fiindcă nu l-ai văzut p-ăsta care a f***t-o pe Demi Moore!

23 de gânduri despre &8222;Porunca a şaptea&8221;

  • A avut Dinu noroc că nici tăvile de inox nu mai sunt ce-au fost! Probabil era marfă turcească, că dacă era de Târgovişte, cum mai am eu una din facultate… jale! Nici cu una rusească nu avea scăpare…

 1. cred ca sunt vreo 4 ani , am pacatuit in” bauda” de la Eurostar ma intorceam de la Amsterdam , eram cu chef asa ca tipa cu care eram , eu fiind mai lipsit de imaginatie ….
  sa lasat cu 400£ amenda plus declaratii la politie , linistea publica deh …
  oricum locu era rerfect , si chiuveta a fost rezistenta ,hahahahaha

  ai scris frumos

  cu stima john

 2. Eu am chef de „hahahaha ” tot timpul , de ce nu ? viata ii scurta,sunt la 41 , luna asata ii implinesc , toti sunt asa de suparati ca nici eu nu stiu cum sa ii mai impac oricum maine e noul an evreiesc , o zi cu semnificatie pentru mine .
  Imi plac oamenii deschisi , ca tine , precum Cati , e vreun motiv in lumea asta sa fim suparati?
  Ps : merita si 550″ ca senzatia asta de „interzis” e tare placuta sic, hahahahahaha

  Cu stima john

 3. Daca iti e frica de lup , nu intra in padure, eu ma risk !
  Imi place risk-ul ce rost are viata traita cu nasul in colb …
  In fata vietii si a mortii esti singur cine crede altfel e un mare bou (scuze)
  nu te-am pacalit , eu imi domin” tinta ” asa am fost invatat , nu merg decat la victorie , locul doi e pentru fraieri .
  Aroganta e ingredientul principal pentru invingatori !
  Noapte buna !

  cu stima John

 4. O femeie rănită este imprevizibilă. De fapt cred că este mai grav că se imagina cu cealaltă, chiar decât dacă ar fi înşelat-o efectiv.
  Pentru că dacă era invers, el ar fi avut o scuză: draga mea, n-am simţit nimic pentru Demi. Pur şi simplu m-a gândit la tine cât am făcut sex cu ea! Prostuţă mică, ştii că numai pe tine te iubesc.

 5. fanteziile sexuale cu vedete vedem ca sunt fatale. Dar sexul pe bune cu ele cum o fi? Sau mai bine ne abtinem, altfel ajungem si noi ca si cel care a f…t-o pe Demi More. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s