Prostie absolut şocantă


Am o fire păcătoasă şi-mi este milă de orice persoană în suferinţă. Dacă ai o bătătură sau ţi-ai rupt piciorul, voi încerca să te ajut şi să-şi alin durerea. Dacă te-ai tăiat la deget: nasol! Nu te mai bazezi pe mine fiindcă dacă văd sânge mă ia cu călduri şi este foarte probabil să leşin.

Dar există o excepţie: prostia victimei mă imunizează. Nu ştiu cum se întâmplă, dar deşi mă uit extrem de rar la tv şi numai fugitiv, fracţiuni de secundă cât traversez o cameră, atunci aud în direct celebrul „măi animalule!”, văd un dos prezidenţial de palmă ori o „ţigancă împuţită” sau un lider sindical milionar în euro care cere tovărăşeşte supraimpozitarea culturii.

Astăzi am văzut o imbecilă plonjând în Dâmboviţa pe un pian. „Grasă şi proastă”- ar spune maestra Rodica Ojog Braşoveanu. Evident şi-a rupt coloana, ceea ce era previzibil. Competiţia turbată, Redbull îţi dă aripi, a făcut două victime: pianista şi încă un fraier cu traumatism cranio-cerebral.
Reclama de doi bani pe care şi-o face această firmă se va întoarce împotriva lor, fiindcă în afară de nota de plată pe care o va servi-o procuratura pentru două cazuri grave de vătămare corporală vor fi destui care vor renunţa la Redbull: este evident că Redbull-ul prosteşte!

Deci, stimaţi guvernanţi! Treceţi şcoala ca prioritate, chiar strategie naţională. Pentru că dacă nu înţelegeţi importanţa învăţământului în următorii ani se vor înregistra importuri masive de piane albe şi toţi idioţii cu diplomă, trecuţi prin şcoli pe sub privirile unor profesori blazaţi şi flămânzi, ei înşişi posesori de cartoane calpe, vor zbura cu pianul pe cerul patriei!
Dacă fătuca căsca ochii la orele de fizică nu şi-ar fi dat astăzi examenul de cretinătate!
Priviţi-o pe Miss Piggy dar nu faceţi ca ea!

Şi pentru că zborul este cea mai grozavă manifestare a geniului uman, desprinderea de rutină şi mediocritate, depăşirea limitelor dar şi armonia cu natura, vă ofer un zbor cu planorul.

3 gânduri despre &8222;Prostie absolut şocantă&8221;

  1. Cat de cretin tre sa fii ca sa plonjezi asa de la cativa metri sau, mai bine zis, cat de cretin tre sa fii ca sa organizezi un astfel de concurs… Daca poate fi numit concurs! In goana lor spre nemurire in ridicol, unii si-ar risca si viata, numa’ sa-ajunga celebri…

  2. Un exemplu tipic de organizatori drogaţi şi concurenţi cu mintea odihnită. Ori invers…
    Parcă prefer o paradă gay… Sau nu, o criză mondială…
    La dracu’! Niciuna din toate cele de mai sus!
    Prefer o cafea bună pe o terasă, o carte bună, oameni inteligenţi, frumoşi şi zâmbitori.

  3. Un singur detaliu nu imi poate scapa: Redbullul nu prosteste …Nu efectele lui au experimentat ei la acel concurs . Am fost prezenta cu ceva ani in urma cand le iesea perfect totul . Actrita Jojo facea reclama acestei bauturi „miraculoase” pe atunci. Cu toate afirmatiile de „dupa” sunt in cea mai mare parte de acord.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s