O veste excelentă


Nu reuşesc să-mi amintesc numele vreunui film cu Magda Catone, asta nu din vina artistei ci fiindcă poate ar trebui să iau eu niscai lecitină, dar am pe retină reclamele la detergent în care artista joacă susţinut de vreo zece ani buni.

Ei bine, după ce că onor guvernul a tras un şut la oase artiştilor supraimpozitându-le drepturile de autor, uite că mai vine o năpastă pentru actorii ce joacă în reclame la detergenţi. 

Dar cum ce-i rău pentru popă poate să fie excelent pentru preoteasă, vă anunţ că 51% dintre locuitorii Terrei, aţi ghicit, femeile, au prilej de mare bucurie: cercetătorii din Winsconsin, Indiana, au pus la punct un tratament pe bază de nanotehnologii prin care textilele naturale: bumbac, lână, mătase, in se vor curăţa singure prin simpla expunere la soare.

Deci, doamnelor, bucuraţi-vă! Maşina de spălat şi detergenţii vor rămâne istorie, başca hainele, nemaifiind bâstâcănite şi hâite în procesul de spălare vor avea mai puţină uzură şi deci o viaţă îndelungată.

Sigur că industria textilă va avea profituri mai temperate şi fabricile de maşini de spălat şi detergenţi vor dispărea, la fel şi clipurile Magdei Catone dar, noi, femeile vom avea mai mult timp pentru noi, pentru teatru, o carte bună sau, de ce nu, pentru bloggerit.

Chiar şi voi, bărbaţii, cei care faceţi compromisul suprem şi vă luaţi pe cap o tipă băgăcioasă şi guralivă care se face stăpână pe telecomandă, voi care suferiţi eroic numai pentru a avea zilnic cămăşi şi ciorapi curaţi, gata, sunteţi scăpaţi! Hainele se vor curăţa singure! Vivat nanotehnologia!

11 gânduri despre &8222;O veste excelentă&8221;

  1. un film in care a jucat Magda Catone a fost „Fetele marinarului”. Dar e foarte adevarat ca reclamele la detergent au facut-o celebra. A fost pur si simplu convingatoare. 🙂 In ce priveste rufele curatate prin uscare la soare, om trai si om vedea.

  2. Pana s-o pune in aplicare treaba asta cu nanotehnologiiile, mai spalam noi mult si bine! Si chiar daca apare mai repede (cu toate ca am inceput sa ma indoiesc de „conform specialistilor”), boarfele cu nanoroboti vor fi atat de scumpe, ca o pereche de chiloti d’astia o sa coste cat o masina de spalat! 🙂

    • Draga mea, eu mi-am luat de vreo doi ani pantaloni trataţi cu teflon,care nu se murdăresc. Am o pereche de pantaloni casual, un pantalon de trening şi unul gros, de iarnă şi au costat în jur de 60 de ron perechea.
      Pe cel de trening am am vărsat o ceaşcă de cafea: m-am scuturat şi gata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s