Pardon, am votat greşit…


Vai de parlamentul nostru: ori parlamentarii au fost de bună credinţă şi au votat tva de 5% la alimente şi ridicarea pragului de impozitare la pensii fiindcă aşa li s-a părut de bun simţ şi apoi au fost traşi de urechi de către guvern şi conducerea partidului, caz în care se încalcă principiul neamestecului puterilor în stat, adică amestecul executivului în treburile legislativului,  ori avem doar o adunătură de idioţi care habar n-au ce votează! 

Deja mi-au fost încălcate drepturile fiindcă mi-a crescut vârsta de pensionare de la 58 la 65 de ani printr-un vot trucat! Iar stresul la care mă supune gângăveala guvernanţilor şi prelungirea crizei datorată incompetenţei îmi scade speranţa de viaţă!

3 gânduri despre &8222;Pardon, am votat greşit…&8221;

    • Nu, este prea simplist.
      Probabilitatea tinde spre 99% ca noi doi să fi votat la fel. Şi am votat cu bună credinţă nişte excelenţi actori care păreau că au soluţii şi sunt, la rândul lor, de bună credinţă. Între timp dumnealor se bucură de privilegii, îşi setează afaceri personale pe termen lung şi până în 2012 se comportă ca şarpele boa care mistuie liniştită prada.
      Diferenţa este că eu am avut ocazia, prin natura serviciului, să ajung la concluzia ta de câteva luni bune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s