Noutăţi editoriale


Mi-am dorit dintotdeauna gemeni şi uite că am reuşit!

Romanul Ardei iuţi şi volumul de proză afurisită Copilul Dunării au ieşit din tipar simultan. Coperta romanului Ardei iuţi este realizată de Sabrina, care schimbă tema radical faţă de coperta romanului Dumnezeu era-n vacanţă. 

Ingrid, realizatoarea coperţii la Comisia ZÜRICH m-a surprins plăcut cu abordarea graficii la Copilul Dunării.

Anunțuri

Despre Doina Popescu-Brăila

Cât deschizi ochii, cât iubeşti şi cât citeşti, atât eşti şi nimic mai mult! Dar, dacă ai copii şi dacă scrii, mai ai o şansă. Am publicat nouă cărți dintre care șapte romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată, Terente-Zodia zmeilor și volumul Copilul Dunării apărut în anul 2015 și în varianta bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu, elevă, având 14 ani și jumătate la comiterea isprăvii.
Acest articol a fost publicat în Lansare, ZÂMBETE și etichetat , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

16 răspunsuri la Noutăţi editoriale

 1. Ce pot să spun Doinişoară ?

  Să fie într-un ceas bun şi viaţă lungă gemenilor. 🙂

  ps. Adresa mea o ştii. Aştept cărţile.

 2. mariapopart zice:

  Sa-ti traiasca si sa faci cat mai multe in continuare! Felicitari! Cred ca trebuie sa fie o mare bucurie si mandrie cand le simti mirosul proaspat de tipografie…

 3. gabriela zice:

  Felicitari, Doina! Ma bucur pentru aparitia „gemenilor” tai. Imi place si ilustratia de carte. Ma bucur sa vad ca se mai scrie ceva de calitate la noi. O sa urmaresc in librarii. Sper sa apara si la Cluj. Iti doresc succes si alte noi aparitii!

  • Bună,
   Din ce am studiat eu, comanda pe net este cea mai avantajoasă. Librăriile se cam lăcomesc la comision. De ajuns, vor ajunge şi prin Cluj în perioada următoare.

 4. Dulce Deea zice:

  Excelentă coperta pentru Ardei iuţi 🙂 Salutăm talentul multiplu al Sabrinei. Cu aşa mamă… nici nu-i de mirare 🙂

  Te îmbrăţişez, Doinişoara, şi mă bucur mult de apariţia cărţilor tale. Eşti realmente remarcabilă. Ai o energie colosală. Or să fie şi prin Bucureşti? Le găsesc pe undeva? 🙂

  • Le voi distribui prin Asociaţia editorilor şi distribuitorilor de carte. Au 12 librării în Bucureşti dar nu ştiu exact care. Sper să pot participa la Gaudeamus între 18 şi 22 noiembrie. Dar prin internet este o formă comodă. Vine la uşă poştaşul poznaşul.

 5. Servus Doina !

  Azi am primit avizul, mîine merg la poştă să iau cărţile . Mulţumesc frumos, pentru.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s