Striptease în lift


Eram la Sovata în hotelul Danubius, la un curs idiot, în realitate o vânzare mascată de asigurări de viaţă. Depistasem impostura şi eram destul de nervoasă. Eram în jur de 100 de „cursanţi” şi majoritatea înţelesesem că am fost păcăliţi. În hotel mai erau cazaţi nişte angajaţi de la firma Arabesque, veniţi la un seminar profesional şi nişte fotbalişti unguri care frecventau piscina şi umblau prin hotel în halate albe pluşate şi cu picioarele goale, fără papuci, deşi era decembrie. Cele două lifturi veneau destul de greu şi ba erau full de fotbalişti gălăgioşi în halate albe, ba era doar câte un singur fotbalist şi mă cam codeam să urc, neavând chef de un viol în lift.

La un moment dat, vine liftul cu doi fotbalişti cu figuri paşnice şi, sătulă de aşteptat, risc. Liftul porneşte şi tipii se privesc complice şi în acelaşi timp îşi desfac halatele. Cum ăştia-şi pun steagul şi pe cutiile de brânză şi pe dopul de la sticla de vin, mă aşteptam să aibă chiloţi cu stagul Ungariei dar nu, nu aveau deloc chiloţi. Tipii îşi etalează goliciunea râzând ca de-o glumă formidabilă. Aştept oprirea liftului şi în momentul în care se deschide uşa, asigurându-mi retragerea, le spun senină:

-Băieţi, am mai văzut la viaţa mea, dar aşa mici, niciodată!

Cum în hol erau mai multe persoane, nişte doamne profesoare şi nişte contabile pe care le cunoscusem la curs, respectivele au izbucnit în râs şi fotbaliştii s-au înfăşurat în halate umiliţi. La cină au venit la masa mea să se explice:

-Să ştii că a fost rece apa din piscină da’ se poate şi altfel!- zice unul plin de tupeu.

-Eu cred numai ce văd!- nu mă las nici eu.

-Hai la noi în cameră să-ţi arătăm!- se hlizesc ei crezându-se deştepţi.

-V-aţi făcut de râs în faţa la vreo duzină de oameni care au povestit şi celorlalţi din hotel.  Nu încap toţi la voi în cameră! Hai, urcaţi-vă pe masă şi reabilitaţi-vă în faţa tuturor!- zic eu abia ţinându-mi râsul.

-Cred că ţie nu-ţi plac fotbaliştii unguri!- zice unul furios.

-Te înşeli! Nu-mi plac obsedaţii cu sculă mică care fac striptease de doi lei în lift!- i-o întorc eu şi-mi văd de mâncat.

În zori am întins-o de la curs cu maşina unei prietene din Reghin fiindcă şi Rudy, individul cu asigurările se uita strâmb la mine dar mă puteam aştepta şi la vreo răzbunare a fotbaliştilor şi n-aveam chef de-o dezamăgire interetnică.

22 de gânduri despre &8222;Striptease în lift&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s