Dentiştii spun lucruri trăznite


Începuse anul universitar şi hormonii dădeau în clocot. Băieţii din anii mai mari inventariau prospăturile, bobocii, care discutaseră obsedant despre sex în cele nouă luni de armată, se simţeau în mare formă şi sperau să scape în sfârşit de povara virginităţii. La anul întâi aveam o colegă de cămin cu cei mai frumoşi ochi albaştri din lume. Uneori parcurgeam împreună drumul de la facultate până la cămin. Avea o fire altruistă şi o bunătate dublată de o mare naivitate. Discutam cu ea zilnic cam jumătate de oră, cât ţinea drumul până la cămin şi mă uimea de fiecare dată cu logica ei ciudată. Lesne o puteam numi căzută din cer. Blondă, minionă, putea cuceri orice băiat drăguţ dar, se pare că, Elena nu intenţiona să se oprească la unul şi se culca, într-o frenezie, cu toţi, fără niciun criteriu, fapt ce mă deruta peste măsură.

Într-o zi ciocănesc în uşa ei ca să-i cer un fier de călcat şi, auzind intră, împing uşa şi o văd pe Elena în pat cu prietenul colegei ei de cameră.

Mă scuz şi plec uluită. A doua zi o întâlnesc la metrou.

-Elena, nu ştiu ce recorduri vrei tu să baţi, e treaba ta, dar nu mă aşteptam să te culci şi cu prietenul colegei tale de cameră!

-De ce? Gabi e plecată la părinţi şi băiatul ăsta nu avea cu cine să se culce!

-Hodoronc tronc! Şi ce-ţi pasă ţie?

-În clasa a noua am fost la dentist şi tipul a vrut să se culce cu mine! Eram virgină, l-am refuzat şi el, ca medic, mi-a explicat cât suferă un băiat dacă se excită şi fata îl refuză! Printre altele, i se umflă ouăle! De atunci nu am mai refuzat niciun băiat…

-Zău, şi tu le-ai crezut pe ticălos?

-Cum să nu-l cred! Doar era medic!

-Poate ar fi bine să ştii că lumea vorbeşte despre tine…

-Ştiu, ştiu! Unii zic că sunt nimfomană, alţii că sunt curvă!

– Se pare că, de fapt, tu ai inima bună!

-Bineînţeles că am inima bună!

16 gânduri despre &8222;Dentiştii spun lucruri trăznite&8221;

 1. Noah, bine măcar că și-a găsit o scuză pe care s-o creadă și ea 🙂

  La mulți ani Doinițo, și ție și familiei. Și aștept să te citesc și-n noul an.

 2. La colega mea de cameră venea destul de des o tipă de la altă facultate, cunoscută fiindcă făcea sex pentru o pereche de dresuri ori un pachet de ţigări sau ce mai pica. Într-o zi i-am spus colegei mele că mă deranjează prezenţa acelei persoane în camera noastră şi că nici nu este igienic să bea cafea din ceştile noastre ori să stea pe pat. Colega mea i-a spus despre poziţia mea şi respectiva m-a oprit vânătă de draci:
  -Te deranjează că vin la voi în cameră şi totuşi te-am văzut discutând cu Elena. Şi nu doar o dată!
  -Elena nu se prostituează! Asta-i fraieră şi face acte de caritate!
  -Ştiu şi exact asta-i problema! Într-o zi eu o să ies pe salariu sau mă mărit cu un tip bine situat şi dacă ies din foame mă opresc, devin familistă onorabilă, dar cu „Miss Caritate” nicio femeie nu va fi în siguranţă niciodată, fiindcă asta o să facă „fapte bune” toată viaţa! La mine curvia e localizată la stomac dar la fătuca asta-i fără leac, fiindcă-i de la inimă! Mai gândeşte-te, matematiciano!

  La mulţi ani, Serafim!

 3. La Multi Ani! Sanatate si Bani , ca restul se cumpara! Hahahaha! Sa fie Pace si pe curand, eu cu munca, da lasa ca cine nu are noroc in dragoste are la poker, ma multumesc si cu banii ce sa fac ! Hihihihi. , ma pocnit si o gripa , vorba aia , care e culmea durerii: sa te doara maseaua sa te stranga pantoful si sa iti fie nevasta curva(scuze). Astept sa te mai citesc! Cu stima Johnathan

  • Să crezi! Frumos, DulceDeea! Se pare că ai făcut sărbătorile „Pe-un picior de plai, Pe-o gură de Rai…” Pentru oamenii buni, Dumnezeu face zilnic miracole.
   Te îmbrăţişez cu drag şi sper să ai un an bun, după sufletul tău frumos!

 4. Poi cum poti sa contrazici doctoru’? Si mai ales daca fata are inima mare… 🙂
  La multi ani spornici si cu multi bani! Sa ai parte, draga Doina, de cel mai bun an de pana acum, sa ai parte de liniste sufleteasca si iubire!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s