Macho


Coloană mare de maşini pe bulevardul Cuza. Din cauza podurilor de gheaţă conduc mai puţin sportiv fiindcă-i mai igienic. Las geamul şi ascult discuţia dintre două adolescente pe scuarul bulevardului:

-Îl vezi pe tipul ăla care dă zăpada? Dacă se năştea la Hollywood îi detrona pe Brad Pitt şi George Clooney.

-Da, e macho, admite cealaltă! Nici Enrique Iglesias nu s-ar simţi prea bine în preajma lui!

-Enrique e bi, şi la banii lui ţi l-ar sufla pe frumuşel! 

-Doamne ce muşchi are! Şi ce mişto e îmbrăcat! Nu l-am mai văzut prin zonă! Cred c-a fost plecat pe afară! Roşcato, schimbăm ruta! N-o mai luăm prin centru, de-acum venim zilnic pe aci până-l agăţăm: ori io, ori tu!

-M-aş lipsi de virginitate pentru ochii lui frumoşi!

-Mă laşi cu ochii? Uite ce funduleţ sexi are!

Mă întorc spre tipul care dădea zăpada şi admit în gând că arată între mişto şi excepţional. Coloana se porneşte încet dar le şoptesc fetelor:

-Piano! Mai nou, băieţii bine şi-o cam trag cu băieţi! Şi rulez cu atenţie sub privirile consternate ale puştoaicelor.

Peste vreo oră ajung iar în sectorul cu pricina. Stau la coadă la stop în spatele unui Mercedes Vito de poliţie. Fetele plecaseră, aşa că privesc singurică la hărnicia tipului macho cu lopata.

Ridică privirea şi face vesel cu mâna. Mă uit atent să-mi dau seama dacă-l cunosc de undeva, apoi mă lămuresc. Nu, nu mie îmi făcea cu mâna ci poliţiştilor din maşina din faţă.

De pe scuarul din mijlocul bulevardului un tip îl apostrofează:

-Te-ai dilit? Ce te bagi în seamă cu idioţii ăia de caralii?

-A, îi ştiu bine, nu sunt idioţi! Ăştia sunt nişte caralii finuţi şi inteligenţi pe deasupara! Ne-am împrietenit! Sunt tipii care m-au arestat acum doi ani!

10 gânduri despre &8222;Macho&8221;

 1. Nu stiu de ce dar ma astept ca din clipa-n clipa toate intamplarile prinse din zbor si repovestite pe sleau, pe sleaul de aici, sa prinda deoadata a se invarti intr-un dans spiral, unindu-se apoi intr-o singura poveste mai mare, in care totul se leaga… pana spre dezlegarea finala… Presupun ca am putea afla ca baiatul cel macho este al Humeniucei si al popii, iar politistii sunt detasati din Buzau.

  • Nu eşti departe de adevăr. Dacă ai răbdare să citeşti cele patru sute şi ceva de postări găseşti fragmente din cele şapte cărţi scrise de mine. Publicate sunt patru dar cu puţin noroc, până la târgul din martie poate mai scot măcar ” Despre sex în gura mare”.

  • Vreo trei sau patru povestiri de aici s-au amestecat cu stropi de roua, praf de stele, dans de arici si mustati de motan si, dupa un vartej, au poposit intre filele romanului Pisica cu papion. Am recidivat zilele trecute cu Fericire la pret redus.
   Deci, dom’ Goe, esti nas oficial!

 2. asta e problema cu barbatii bine si singuri. Au ei ceva, un defect, un mecanism care nu functioneaza. Daca nu nu sunt pe invers atunci se „cunosc” cu politisti. Deh! Nimeni nu e perfect.

 3. Salut !

  Care va să zică aşa stau lucrurile : caraliii finuţi şi inteligenţi îi ‘saltă’ pe băieţii macho iar aceştia după ani de zile rîd la ei fericiţi.

  Poi, mă întreb şi io’ aşaaaa, o fi adevărat că macho ăştia, sunt o leacă şi cam tembeli ? 🙂

  ps. Multă baftă cu tipărirea, Doinişoară!!!

  • Am uitat cine zicea cândva că blocurile înalte sunt slab mobilate la mansardă. Evident că tipul era diliu, în ciuda fizicului remarcabil. 😀
   Uite, aşa ajungi să nu mai crezi în dragoste la prima vedere! Trebuie să aştepţi a doua vedere ca să aibă flăcăul vreme să se facă de râs! 😛

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s