Coincidenţă


Ce conexiune poate fi între o bloggeriţă brăileancă aproape paşnică şi temutul Bin Laden? 

Animăluţul de companie? Nici vorbă! Motanul meu are camera lui şi n-are permisiunea să patruleze prin casă de capul lui deşi, precis şi-ar dori! De altfel n-am văzut picior de motan la Bin Laden, doar am auzit un behăit de capră! Sau de vacă? Nu pot să mă decid!

Patul răvăşit? Nu, că nu mă lasă rugbistul cu patul nefăcut! Cică dau exemplu negativ copiilor!

Pentru a vă scuti de supoziţii trăznite vă voi spune eu: covorul din dormitor! 

Mă uitam la un filmuleţ înregistrat în camera în care a fost împuşcat inamicul nr. 1 al americanilor. Un cadru de câteva secunde m-a luat prin surprindere: acelaşi covor pe care-l am şi eu în dormitor!

Ei bine, am mai pus încă o dată filmuleţul: deşi geografic ne desparte un sfert de lume iar ideologic nu avem niciun punct de tangenţă, avem în dormitor exact acelaşi model de covor! Al meu este lucrat manual la fabrica de covoare „Arta Populară” din Brăila prin anii ’80. Oare noi românii am vândut pe vremuri castraveţi la grădinar şi covoare în Orient? Evident, sunt o mulţime de alte variante plauzibile.

14 gânduri despre &8222;Coincidenţă&8221;

  1. Stateam asa intins, cu mina sub cap, nu faceam nimic, doar stateam, mi s-a parut ca am adormit, da nu cred, poate doar am atipit un pic, da cu ochii deschisi, ca am vazut ca se apropie tavanu de mine, si mai apoi stelele, mi se facuse un pic racoare, m-am uitat imprejur sa-mi iau un pled, nu era nimic imprejur, nimerisem pe un covor zburator!

  2. Doru Davidovici a scris un raft de cărţi, apoi s-a mutat lângă prietenii lui din Ursa Mare. A circulat un zvon că avionul i-a fost sabotat de Securitate dar având în vedere preţul foarte mare al unui Mig, nu prea cred. Era muuuult mai ieftin să-l calce cu un camion.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s