Apel pentru un zâmbet de copil


Compasiunea şi solidaritatea umană sunt noţiuni care şi-au risipit sensul în timp. Tranziţia, criza, impozitele, ratele la bancă şi vraful de facturi ne aduc adesea la exasperare ori la disperare. Dar, întotdeauna, cineva este mai apăsat de soartă decât noi. Dacă aţi pierdut ocazia să faceţi o faptă bună de Paşte, dacă vă prisoseşte un bănuţ nu mai staţi pe gânduri: un copil are nevoie stringentă de ajutor. Citiţi povestea Amaliei aici. Şi nu uitaţi că singura comoară a lumii sunt copiii!

Anunțuri

Despre Doina Popescu-Brăila

Cât deschizi ochii, cât iubeşti şi cât citeşti, atât eşti şi nimic mai mult! Dar, dacă ai copii şi dacă scrii, mai ai o şansă. Am publicat nouă cărți dintre care șapte romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată, Terente-Zodia zmeilor și volumul Copilul Dunării apărut în anul 2015 și în varianta bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu, elevă, având 14 ani și jumătate la comiterea isprăvii.
Galerie | Acest articol a fost publicat în LUPTĂ PENTRU VIAŢĂ! și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s