Inginerie solară cu bunici


Învățind de la mișcarea desculților 

Un bun prieten care-mi face des cadouri inspirate mi-a trimis pe e-mail un link.

Am să vă dezvălui doar o poantă: restul vă las să descoperiți singuri:

-Care este cel mai bun mijloc de comunicație: -Televizorul? Nu! Internetul? Nu! Mobilul? Nu!

-Spune unei femei!

Anunțuri

18 gânduri despre “Inginerie solară cu bunici

 1. Admirabila pledoarie pentru gasirea unei solutii de trecere prin ” criza” . Daca vom cauta , vom gasi . Si vom iesi la liman . Tot femeia …e divina !

   1. Ucrainienii, cehii, ungurii și polonezii au ceva în comun ce lipsește cu desăvârșire românilor: negociază sângeros pentru interesul național. Nouă ne cer străinii Sidex-ul, îl dăm bucuroși cu plecăciuni. Vor americanii aeroportul Kogălniceanu- luați-l, se gudură ai noștri. Aderare la UE? Au negociat polonezii vreo zece ani milioane de condiții. Noi ca să intrăm în UE Și NATO am dat toată industria la fier vechi, fiindcă indienii aveau nevoie de materie primă ieftină la Sidex am pupat și papucii imperialiști cu tălpile găurite.

 2. brindusa

  Ce sa-i faci Doino, daca avem o sleahta de gudurei pe care i–am lasat sa se aburce! In Polonia au iesit in strada impotriva tampeniei cu ACTA ( si au reusit sa amane ratificarea )! La noi nimic, doar indignare pe buze virtuale , in compania selcta a Coreei de Nord!:)

 3. Și ambasadoarea Slovaciei și-a cerut scuze public, apoi au anunțat oficial înghețarea ratificării.
  În mod suspect nici Boc, nici Piratul nu zic nici pâs. Probabil că au promis la frații mai mari obediență maximă pe acest subiect.

   1. brindusa

    Stai Doino , nu da cu parul!
    Simpla semnare a acordului nu înseamnă şi punerea sa în practică.
    Dupa semnarea de către UE şi statele membre, Parlamentul European va fi notificat în mod oficial pentru a iniţia procedura consimţământului.
    Si deja sunt miscari si in Romania impotriva ratificarii in parlament. Torent, torent dar nu vijelie! 🙂

    1. Prin 1996, la intrarea în firma Prodsid din Brăila mă ciocnesc piept în piept cu un nene. Soția patronului împreună cu secretara și contabila au izbucnit într-un râs nebun care le-a ținut vreo jumătate de oră de nu mai aveau aer. Printre hohote și lacrimi patroana repeta: vijelie, vijelie!
     -Nu doamnă, noi suntem Torentul!- zic eu fără să înțeleg de ce leșinau fetele de rîs, verificând dacă am sau nu șlițul desfăcut la blugi.
     -Știu, știu, că voi sunteți Torentul dar, ăla de care v-ați ciocnit e Vijelie de la Măcin!- zice doamna pornită într-o nouă repriză de râs.

  1. brindusa

   E vorba de Parlamentul Romaniei, pisica! 🙂
   Acum sa vedem despre care guvernanti vorbesti matalutza, astia de azi sau ce de maine? 🙂

 4. Mi se pare că tu te grăbești. De azi pe mâine doar guvernul se poate schimba. Dar o schimbare își are rostul numai dacă se adună o echipă care să lucreze cinstit pentru țară. Dacă e să se schimbe Guvernul numai ca să primească colegiile PDL fonduri suficiente destinate mitei electorale, după cum cere acel sinistru Oltean, e preferabil Boc.

 5. brindusa

  „o echipă care să lucreze cinstit pentru țară”.-o, asta-i idealul oricarui utopic visator, traitor prin Grozavesti ( ca au fost si cativa pragmatici -liberali parca)! 🙂
  Pisica , eu nu ma grabesc ca nu sunt membru al vreunui parti-pris -aaa,partid -(nici tu din cate stiam! )!
  Nu m-am referit pisica la schimbarea guvernului Boc ( si la vorbele duhnite ale bistriteanului Oltean) !Retorica era intrebarea mea „guvernul de azi sau de maine” !
  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s