Armă neletală


Femeile sunt sarea și piperul într-un cuplu, elementul firav, gingaș, minunat!  Pentru femei s-au scris capodopere, s-au pornit războaie și regi au renunțat fără regret la tron. Dar, cum totul are un preț pe lume, când îți iei consoartă limbută, acel până când moartea vă va despărți poate echivala cu o eternitate și viața poate deveni nesuferită. Da, oricâte calități ar avea, o femeie poate fi uneori cam vorbăreață.

Pentru că suntem în era progreselor, ca divertisment sau pur și simplu pentru a-și recăpăta liniștea sub propriul acoperiș, savanții japonezi au proiectat și construit o armă non-letală, un pistol care să-i potolească pe limbuți. Fiind dotat cu un dictafon și microfon unidirecțional, jucăria își atinge scopul, neutralizându-l doar pe cel spre care este îndreptată.Funcționează simplu, înregistrează fraza vorbărețului și i-o retransmite imediat, realizând un bruiaj supărător și eficient.

Oamenii sunt încă năuciți de criză, facturi și rate la bancă și nu știu dacă își permit acest gadget numit SpeechJammer dar dacă află politicienii de el, să te ții distracție prin parlament și pe la talk-show-uri. Îi și văd pe aleși că nu se mai scarpină în urechi, nu mai joacă Solitaire, nu mai vizitează site-uri porno ci se urmăresc cu atenție ca să se poată bruia unii pe alții.

8 gânduri despre &8222;Armă neletală&8221;

 1. Doina, cate oame si omi 🙂 au primit noul gadget? Ca e un silentio clampa la postareaa taaa! 🙂
  Ce-ai primit cadou de 8 Martie???
  Eu am primit de la „iubitul” meu multe pupaturi! ( iubesc un bichon superb !) 🙂 Jackie a fost extrem de gelos!Dar i-am spus ca sunt specii diferite si ‘mnealui ramane stapanul casei !:P
  A inteles cu suspine, pana la urma!

 2. Hânc-o gripă! Asta mi-a dat rugbistul!
  A umblat săptămâna trecută trei zile-n tricou, ca un flăcău, și sâmbătă a căzut lat la pat. Eu mă făcusem bine și acum îl doftoriceam. El se pisicea: Hai, dă-mi măcar mâna să ți-o pup! Și mi-a tot pupat-o până mi-a dat hâc-o gripă. De marți sunt iar la pat.
  Așa că mi-a dat…

  • Ehee, Gripa’s in the air! 🙂
   Doinutza, da JENEROS e flacau-tu! 🙂
   Mai potoliti-va-ti nebunaticilor, ca au crescut copchilele mari si inteleg circuitul Gripei in Natura !:P
   PS: Sanatate , ia un compot de nuci! 😛 E reteta marca Popescu! 😉

 3. Și noi te îmbrățișăm dar nu ne pierdem curajul. Sabrina a avut dureri mari în primele trei zile dar acum a învățat să mânuiască bastonul de la mine (picior rupt 2004) și ajunge singură la budă- s-a mutat la bunica în cameră fiindcă-i cea mai apropiată de o budă. E bucuroasă că-i ta-su voinic și-o duce-n cârcă, ca pe un sac de cartofi, la bucătărie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s