Lansare Gaudeamus


Zilele acestea, între orele 10 și 20, mă găsiți la Gaudeamus, stand 313, nivel 7.70 (inelul cel mai aproape de cer).

Sâmbătă la ora 15, vă aștept la sala Mircea Sântimbreanu, tot pe inelul cel mai de sus, la lansarea romanului Fericire la preț redus și a volumului Copilul Dunării în ediție bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu. Pentru cine are chef să-si ridice nivelul de fericire, vă prezint în premieră romanul Dragoste și ciocolată. Pe acesta nu l-am trecut în programul de lansări dintr-un motiv foarte serios: fiind considerat cam indecent de pudicul rugbist, nu știam dacă obțin verde ca să-l public.

Umorul și povestea incitantă au învins! Cartea este tipărită! Vă aștept la Gaudeamus!COPERTA DRAGOSTE SI CIOCOLATA TIPAR 1 fericire la... Copilul Dunarii bilingv romane Doina

Anunțuri

Despre Doina Popescu-Brăila

Cât deschizi ochii, cât iubeşti şi cât citeşti, atât eşti şi nimic mai mult! Dar, dacă ai copii şi dacă scrii, mai ai o şansă. Am publicat nouă cărți dintre care șapte romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată, Terente-Zodia zmeilor și volumul Copilul Dunării apărut în anul 2015 și în varianta bilingvă, în traducerea Sabrinei Popescu, elevă, având 14 ani și jumătate la comiterea isprăvii.
Galerie | Acest articol a fost publicat în GAURA CHEII, Lansări de carte, targ de carte, ZÂMBETE și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Lansare Gaudeamus

  1. Radu zice:

    Nu ma indoiesc, ultima ta creatie trebuie sa fie la fel de savuroasa, fluenta si poznasa, saltareata si descretitoare de frunti, precum si celelalte sapte. Au trecut deja sase ani de la prima-ti aparitie, de cand tot la un targ de carte Gaudeamus mi-ai asternut pe prima pagina a Comisiei Zurich un autograf. Ma bucur si acum pentru „zambetul si gandul bun” pe care mi le-ai adresat in acel noiembrie 2009, si admir la tine optimismul si naturaletea, umorul si inteligenta personajelor, ineditul situatiilor in care le pui. Cred ca ultima ta carte de Dragoste cu ciocolata va avea si ceva miros de gutui pufoase … 🙂

  2. John from London zice:

    Buna dimineata ! Succes si sa imi pastrezi si mie niste ciocolata , cu dragostea ma descurc , imi iau singur .(sic)
    Jonathan cel mai aprig motan !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s