CARTEA PRIN POŞTĂ


romane Doina Popescu-Braila
13 ROMANE ÎN OFERTĂ:

1. TERENTE-ZODIA ZMEILOR – roman de societate, istoric, social politic și de spionaj cu  intrigi amoroase inevitabile, având în centru pe Terente- Regele Bălților, un personaj fascinant. -35 lei

2. DRAGOSTE ȘI CIOCOLATĂ – roman – 25 lei

3 COMISIA ZURICH – roman – 30 lei

4. DUMNEZEU ERA-N VACANȚĂ – roman –  25 lei

5. COPILUL DUNĂRII –  proză scurtă umoristică –  25 lei

6. ARDEI IUȚI – roman polițist – 25 lei

7. PISICA CU PAPION roman polițist – 25 lei

8. FERICIRE LA PREȚ REDUS – roman – 25 lei

9. THE CHILD OF THE DANUBE/ COPILUL DUNĂRII-  proză scurtă umoristică, ediție bilingvă rămână- engleză – 30 lei

10. HAIDUCUL DUNĂRII – roman – 30 lei

11. El Hijo del Danubio / COPILUL DUNĂRII-  proză scurtă umoristică, ediție bilingvă rămână-spaniolă – 40 lei

12. Menage a trois cu Diavolul  – roman – 25 lei

14. Cafeaua de după… -30 lei  Noutate editorială 2018 ! mic

La patru cărți achiziționate, taxele postale sunt incluse.
 PACHETUL DE 13 CĂRŢI ARE PREȚUL PROMOȚIONAL DE 340 LEI cu taxe POȘTALE incluse.

Harta  auto BRĂILA+ROMÂNIA …14ron

Harta auto GALAŢI+ROMÂNIA….. 14ron

ATLAS BRĂILA ………………………..85ron

(cu marcarea blocurilor şi a numerelor la

colţ de stradă, conţine şi harta judeţului,

carton 300gr/mp plastefiat)

ÎN CURS DE APARIŢIE 2016:

autor DOINA POPESCU-BRĂILA

DESPRE SEX ÎN GURA MARE

PROZĂ AFURISITĂ  şi  ALTE RĂUTĂŢI

-volum de proză umoristică, foarte scurtă

(că lungă se citeşte mai greu!!!)

Doina Popescu-Braila 8

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Torent publishes the novels of Doina Popescu-Brăila: Zurich Commission, God was on Vacantion, Chilli Peppers, Cat woth a Bowtie, Happiness budget, Love and Chocolate, Terente – Zodiac Dragons. In the volumes Danube’s Child and Loudly about Sex, the author initiates her own style of short, humorist prose – darn prose. Torent also prints maps and atlases (county and city) for Brăila and Galaţi.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Pentru comenzi: e-mail: comisiazurich@yahoo.com
torentpress@yahoo.com
tel 0239 616144

18 gânduri despre &8222;CARTEA PRIN POŞTĂ&8221;

  1. Bună!
    Mă bucur pentru munca pe care o depui cu acest blog si pentru faptul că ești o iubitoare a cuvântului spus ori scris. Dacă vrei pot să îți trimit cărțile mele pe mail iar tu să mi le trimiți în același mod pe cele publicate de tine. În acest mod vom putea fiecare să facem câte o recenzie de carte pe care apoi să o postăm la comentarii. Referitor la blogul pe care îl administrezi am observat ca ai page/ rank 0… adica motoarele de indexare google, yahoo și altele nu indexează chiar tot ce publici. Daca vrei ca acest lucru să se schimbe ar trebui să intri pe http://www.verifica-pagerank.ro/ si să verifici cum stau lucrurile, poți foarte bine când mai intri pe blogul meu să te duci în partea dreaptă pe blog la „Înscris în directoare web” si să accesezi fiecare banner și să îți înscrii blogul.
    Dă-mi de veste dacă ești de acord cu propunerea mea.
    Îți doresc o zi minunată!

    • Bună,
      În privinţa cărţilor este ok, ţi le trimit pe e-mail.
      În privinţa Page-rank-ului am înţeles că Google îl indexează la anumite intervale şi blogul este prea nou: 20 decembrie 2009. Dar mulţumesc de sfat. Voi ataca bannerele respective.

  2. Buna Doina.As cumpara cu o deosebita placere cartulia ta DUMNEZEU ERA-N VACANŢĂ, atat doar ca noi in Basarabia avem alte necesitati mult mai stringente pe stingerea carora dam mai multi bani decat pe cultura.Stii tu chestia aia cu piramida lui Maslow.
    Oricum iti multumesc mult ca mi-ai atras atentia pe aservice.wordpress.com (sper sa nu stergi acest comment).
    Cred ca e de bun augur ca o personalitate (pe care urmeaza s-o cunosc pentru ca iti voi citi blogul) sa-mi acorde atentia mai ales ca incerc si eu sa ating un pic poalele umorului.Ca pana la culmi am multe carti de cumparat.

    • Din vreo 300 de articole pe acest blog, peste 80% cochetează cu umorul, aşa că poţi avea acces gratis la umor după pofta inimii.
      Cât despre cărţile mele, au preţuri accesibile şi poate vor ajunge să fie distribuite pe tot pământul românesc.
      Îmi pare rău că o duceţi greu în Basarabia dar omul e sub vremi şi sub conducători lacomi şi incompetenţi aşa că, din păcate, nici pe la noi nu curge lapte şi miere, ba avem excedent serios de venin…

  3. servus. De cand astept cartile tale.. Vreau sa le comand. Da-mi un semn sa stiu cum se face. A, si LA MULTI ANI pentru sot. Sa-ti traiasca si sa fiti fericiti multi ani de acum incolo. Cerasela

    • Bună Cera! Florin e taur, nu berbec! 😀
      Pentru cărţi îmi trebuie adresa ta. Te rog să mi-o trimiţi pe e-mail, fiindcă dacă o postezi aici îţi vei face în mod spontan o mulţime de „prieteni”. 😛
      P.S. Este posibil să vin curând la Făgăraş.

  4. Tocmai a aparut pe yahoo un articol despre Terente. Cam mare diferenta intre cum te-am auzit ridicandu-l in slavi la targul de la Alba Iulia (mai mult decat romantzat) si relatarile documentate.

    • Eduard, tu iar te bagi în seamă comentând cărți pe care nu le-ai citit! Ai posibilitatea și tu să faci documentare, să vorbești cu pescarii și să faci un roman mai bun decât al meu. Sau măcar să te informezi, să știi despre ce vorbești.

Lasă un comentariu