Despre mine


Despre mine n-am să scriu prea mult, ca să nu-mi concurez propriile romane. Mai târziu, când romanele mele vor crea dependenţă, voi lansa, poate, şi un roman autobiografic.

Ştiu eu pe cineva care ar fi zis „Hm, autobiografic! Şi pe urmă?” Aşa că am început cu „şi pe urmă…”

Am făcut paraşutism, apoi pilotaj sportiv pe Zlin 726, am intrat la facultate fără meditaţii, m-am măritat din amor fulgerător cam într-o oră. După 29 de ani, spre oftica soacrei mele, căsnicia rezistă! Am fost o profă de mate eficientă şi iubită de copii, am lucrat în presă, am făcut două fete când medicii spuneau că n-am instalaţia completă, fac advertising, scriu mişto, citesc numai blogurile care-mi plac, am o frumuseţe, cuore sportiva şi şofez mult mai bine decât majoritatea bărbaţilor pe care-i cunosc.

Ar putea să intereseze pe cineva mai multe amănunte despre viaţa mea?

Dacă bagi o pisică în maşina de spălat automată şi să dai programul cel mai lung, cu centrifugare, pe turaţie maximă, ei bine, ai aflat şi cum decurge o zi din viaţa mea!

Detest mitocanii, proştii şi nebunii şi părerea lor îmi este indiferentă.

Am publicat 13 titluri, dintre care zece romane: Comisia Zurich, Dumnezeu era-n vacanță, Copilul Dunării, Ardei iuți, Pisica cu papion, Fericire la preț redus, Dragoste și ciocolată. Terente-Zodia zmeilor, Menage a trois cu Diavolul, Haiducul Dunării, Cafeaua de după. Copilul Dunării, proză scurtă umoristică a fost editat și în două ediții bilingve: Copilul Dunării ediție româno-spaniolă în traducerea doamnei Gabriela Banu și Copilul Dunării, ediție româno-engleză în traducerea Sabrinei Popescu.  Mai am și în sertar câteva.

Acum vă invit la citit proză afurisită!

42 de gânduri despre &8222;Despre mine&8221;

  1. Sunt fascinata de cartea ta ,,DUMNEZEU ERA-N VACANTA,, am cumparat-o vineri 26.04.2013,din parc de la Braila si imi pare rau ca am lasat o zi sa treaca fara sa o citesc dar acum dupa ce am citit ultimul rand,am vrut sa-ti multumesc pentru tot ce mi-ai oferit.
    Este o carte de exceptie si-mi doresc sa citesc si ,,Comisia Zurich,,.Succes la mai multe carti.

    • Am cumparat Copilul Dunarii la Targul de Carte de la Deva, eram cu fetita si ati incantat-o cu felul de a fi.Surprinzator am citit si mi-a parut rau cand am lasat cartea din mana.M-a surprins si incantat pur si simplu.Ma bucur ca v-am cunoscut.

  2. Măcar pentru saltul cu parașuta și tot trebuie să vă asigur de toată considerația mea. Cred că n-aș fi sărit niciodată, poate doar împins. Eram sigur că nu sunteți șofer de duminică. Cu fetele degeaba vă lăudați dacă nu le puneți la vedere, pentru măritiș. Io am (și) doi băieți de insurat. Sibieni sadea, cu caș la gură și cu brișca-n slană. In rest, blogul meu părăsit se face frate cu al dumneavoastră, mai mândru și mai cu salvă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s