EXISTĂ O POLIŢIE SECRETĂ CARE CENZUREAZĂ INTERNETUL? BĂNCILE AU HACKERI ÎN SOLDĂ?


ÎN NOAPTEA DE REVELION AM SCRIS ARTICOLUL  „CRIZA SE TERMINĂ ÎN 2010! DAR LĂCOMIA BĂNCILOR?

ÎN CÂTEVA ORE AU FOST RUPTE TOATE LINKURILE DINTRE ARTICOL ŞI TAG-URI, PRACTIC ARTICOLUL A DISPĂRUT DE PE WEB, RĂMÂNÂND IZOLAT DOAR PE BLOGUL MEU.

DAR, CĂ SUBIECTUL ESTE DUREROS PENTRU ÎNTREAGA NAŢIUNE SE VEDE CLAR DIN FAPTUL CĂ, AŞA IZOLAT, ARTICOLUL  A AVUT AUDIENŢĂ MAXIMĂ  PRINTRE CEI CARE AU CĂUTAT ALTE BUNĂTĂŢI PE BLOGUL MEU ŞI, N-AU FOST PUŢINI.

ARTICOLUL NU CONŢINE NICI ATAC LA PERSOANĂ, NU ARE NICI TERMENI INJURIOŞI ŞI REFUZ SĂ CRED CĂ A FOST CENZURAT DE WORDPRESS, ATÂTA TIMP CÂT POLITICILE WP RECOMANDĂ REZOLVAREA DIRECTĂ ÎNTRE BLOGGER ŞI PARTEA LEZATĂ SAU INTERVENŢIA ÎN COMENTARII.

ATUNCI, RĂMÂNE O SINGURĂ CONCLUZIE: NIŞTE HACKERI, ÎN SOLDA CUI OARE? – MI-AU ATACAT BLOGUL ŞI AU RUPT LINK-URILE SPRE TAG-URI. DACĂ CINEVA ARE DUBII, POATE INTRA PE LINK-UL https://doinapopescu.wordpress.com/2010/01/01/in-2010-se-termina-criza-dar-lacomia-bancilor/ ŞI POATE DA CLICK PE TOATE TAG-URILE. TOATE SUNT MOARTE!

ESTE CIUDAT CĂ ÎN ŢARA ASTA POŢI SĂ-ŢI SPUI PĂREREA DESPRE PREŞEDINTE ŞI DESPRE CEI CE RESPIRĂ ÎN JURUL SĂU DAR, EŞTI CENZURAT CÂND EŞTI ÎNŞELAT DE O BANCĂ ŞI ÎŢI SPUI PĂREREA.

ÎN ARTICOLUL DIN 19 OCTOMBRIE 2009 DIN EVZ.RO CE BĂNCI SUNT CAMPIOANE LA PROCESE AVEM URMĂTORELE INFORMAŢII:

„Anul 2009 are toate şansele să intre în istoria financiară a României ca anul cu cele mai multe procese deschise de bănci împotriva datornicilor.Faţă de 2008, numărul dosarelor este de peste două ori mai mare, iar diferenţa creşte dacă facem comparaţia cu oricare dintre anii anteriori, din 1996 încoace.Astfel, nu mai puţin de 12.961 de dosare noi au fost iniţiate de cele mai „implicate juridic” opt instituţii de credit locale doar în primele şase luni ale acestui an, scrie revista „Capital”. Campioana absolută pe 2009 este Banca Transilvania, care a deschis în intervalul analizat 4.376 de dosare. Aceasta este urmată de BRD, cu 3.494 de procese, Raiffeisen Bank – 1.716, UniCredit Ţiriac – 1.335, BCR – 793, Citibank – 642, Alpha Bank – 414 procese şi ING, cu 191.

Din cele 68.152 de dosare adunate din 1996, peste 40.000 sunt judecate în instanţele din Bucureşti. Pe locurile următoare se află Cluj, Constanţa şi Timiş. La celălalt pol se situează judeţele Giurgiu, Tulcea şi Teleorman.”

DECI, DIN PESTE 16000 DE DOSARE ÎN CARE DACĂ S-A MERS PE ACEEAŞI REŢETĂ CA LA MINE, BANCA ÎŞI ARATĂ MUŞCHII FĂRĂ ALT TEMEI DECÂT DORINŢA DE A FACE PROFIT CHIAR DIN PROPRIILE ABUZURI ŞI ÎNCĂLCĂRI DE CONTRACTE.

DECI DIN PESTE 16000 DE DOSARE PE BLOG-URI ŞI FURUM-URI GĂSEŞTI… NIMIC! M-AM ÎNTREBAT MEREU DE CE ROMÂNII TAC ŞI ÎNGHIT, DE CE SE LASĂ FURAŢI ŞI BATJOCORIŢI ŞI NU PROTESTEAZĂ DECÂT FIRAV PE ICI PE COLO. RĂSPUNSUL ESTE SIMPLU!

SĂ FIE  OARE ADEVĂRAT ZVONUL , CĂ UNELE BĂNCI AU PROPRII RECUPERATORI ŞI PROPRII HACKERI?

POVESTEA MEA ÎNCEPE PRIN IANUARIE 2008 CÂND MULT IUBITUL ŞI STIMATUL DOMN ROBERT REKKERS, MANAGERUL DE MARE SUCCES AL BĂNCII TRANSILVANIA, ÎNSOŢIT DE DIRECTORUL SUCURSALEI LOCALE  A VIZITAT ORAŞUL BRĂILA CĂUTÂND LOCAŢII DE MARE VAD PENTRU NOI AGENŢII.

GHINION! SPAŢIUL MEU ÎN CARE SUNT PROPRIETARĂ ŞI AM VADUL BĂTĂTORIT DE VREO 12 ANI I-A PICAT CU TRONC.

CE-I DREPT, DE CÂTEVA LUNI MĂ CURTA ŞI BRD DAR, NU RENUNŢI LA UN VAD BUN FORMAT CU CHELTUIELI DE RECLAMĂ ŞI ATÂTA TIMP CA SĂ DISPARI DE PE PIAŢĂ. DE ALTFEL, INTERSECŢIA NOASTRĂ, CALEA GALAŢI COLŢ CU DOROBANŢI, PRINTRE CELE MAI ATRACTIVE DIN ORAŞ ERA ÎN MOD CURIOS SINGURA ÎN CARE NU ERAU BĂNCI. ASTA FIINDCĂ NIMENI NU SE PUTEA LIPSI DE PROPRIA AFACERE CA SĂ-ŞI IA BOCCELUŢA ÎN SPINARE!

AŞA CĂ DOMNUL DIRECTOR AL SUCURSALEI BRĂILA, FLORIN CONSTANTIN M-A VIZITAT SĂ-MI EXPLICE CĂ DOMNUL REKKERS VREA SPAŢIUL ŞI CĂ NIMENI NU-L REFUZĂ PE DOMNUL REKKERS! BUNĂ ZIUA AI DAT, BELEA ŢI-AI CĂPĂTAT!

DUPĂ CE VOI TERMINA HECTARUL DE DOCUMENTE DE SCANAT LE VOI POSTA PE BLOG. VEŢI CONSTATA DUPĂ PARCURGEREA TUTUROR DOCUMENTELOR CĂ DIRECTORI IMPORTANŢI CONSPIRĂ PENTRU DISTRUGEREA UNEI FIRME MICI CU UN SINGUR SCOP: PROFIT!

DUPĂ INTERVENŢIA ASUPRA BLOGULUI MĂ POT AŞTEPTA LA ORICE. DOSARUL COMPLET ÎL AM ÎN DEPOZIT LA UN NOTAR. AVIZ AMATORILOR!

SAGA LUNGĂ A ACESTEI AFACERI M-A CONVINS CĂ PLANETA ESTE POPULATĂ DE DOUĂ SPECII: OAMENI ŞI BANCHERI!

DOAR CĂ, CEI DIN URMĂ, DATORITĂ CARACTERULUI INCOMPLET NU-ŞI RESPECTĂ NICI CONTRACTELE, NICI CUVÂNTUL DE ONOARE.

CARE CUVÂNT? CARE ONOARE?- MĂ ÎNTREBA RÂZÂND CHIAR DIRECTORUL DE BANCĂ PENTRU CARE CUVÂNTUL DE ONOARE ESTE DOAR UN TIC VERBAL.

ÎN CONDIŢIILE ÎN CARE CONTRACTELE SUNT SCRISE DE EI ŞI ÎN INTERESUL LOR ŞI NU MODIFICĂ NICIO VIRGULĂ CA SĂ MIMEZE MĂCAR O NEGOCIERE!.

VOI REVENI CU AMĂNUNTE.

PENTRU CEI MINŢIŢI ŞI ÎNŞELAŢI DE BĂNCI AŞTEPT ÎN CONTINUARE POVEŞTILE VOASTRE PE e-mailul comisiazurich@yahoo.com

HAIDEŢI SĂ LUPTĂM CU AROGANŢA BĂNCILOR!

 

21 de gânduri despre &8222;EXISTĂ O POLIŢIE SECRETĂ CARE CENZUREAZĂ INTERNETUL? BĂNCILE AU HACKERI ÎN SOLDĂ?&8221;

  1. De ce nu luptă românii? pentru că sunt atât de mici într-o lume a mafiei atât de mare. Crezi că mafia din sistemul bancar este izolată de cea politică, imobiliară, etc? Eu nu cred. Cu siguranţă toate merg mână-n-mână. Ei au puterea, ei scot bani. Ăia mici dau mărunt din buze şi tac, pentru că degeaba strigă, sunt prea jos să-i audă cineva? Şi cine ar putea să-i audă? Tot ăia mari, care fac afacerile…şi ce rezolvi? îi spui hoţului că e hoţ? Ştie deja asta, şi oricum nu-l interesează părerea ta…

    • Dovada că merită luptat şi că au şi ei temerile lor rezidă chiar din faptul că mi-au blocat articolul! DACĂ N-AR FI CONVINŞI CĂ AM DREPTATE M-AR IGNORA! DAR, AU FOST LA PÂNDĂ ŞI AU ACŢIONAT ÎN CÂTEVA ORE. DACĂ STRIGĂM TOŢI CÂND SUNTEM SUFOCAŢI DE EI VOR MAI FACE NIŞTE PAŞI MICI ÎNAPOI!
      DOVADA CĂ NU LE PICĂ BINE SĂ LE ARATE CINEVA PISICA MOARTĂ DE SUB PREŞ ESTE CĂ ÎN NOIEMBRIE, LA PROCES AU ANUNŢAT ÎN INSTANŢĂ CĂ NE ÎMPĂCĂM. DE FAPT, ERAU ÎN TRATATIVE CU GRECII SĂ LE CUMPERE 9,7% DIN ACŢIUNI ŞI M-AU MINŢIT CĂ RENUNŢĂ LA PROCES CA SĂ AIBĂ LINIŞTE SĂ-ŞI PERFECTEZE AFACEREA.
      ACEŞTI DOMNI VOR LINIŞTE!
      SUFERĂ O LUME ÎNTREAGĂ DIN CAUZA LOR!
      HAIDEŢI SĂ LE FACEM PUŢIN ZGOMOT, SĂ SE TREZEASCĂ LUMEA, IAR ÎN CAZUL BĂNCILOR CU PRACTICI INCORECTE SĂ ŞTIE TOATĂ LUMEA CĂ DACĂ LE-AI ATINS CLANŢA TE-AI FRIPT!

  2. Frumoasă victorie! Felicitări!
    Sunt client, persoană fizică, a două bănci şi primesc notificări privind modificări ale contractului cadru. Pare a fi un tablou mai civilizat această relaţie cu o bancă.
    Băncile luptă, ca de altfel toate societăţile sau entităţile comerciale, pentru profit. Sunt convins că şi dvs. vă doriţi profit din întreprinderile dvs…dar mi-aş tempera verbul înainte de a vă califica „lacomă”, fără nişte semne sau probe..
    Noi, oamenii..apoi şi societăţile comerciale lucrăm în virtutea principiului că „decât deloc sau puţin, mai bine mai mult”.
    Este poate şi un capăt de explicaţie pentru laborioasele dvs. întreprinderi pe net, când, ca variabilă persoană aţi fi putut să împletiţi doar ciorăpei pentru nepoţi sau cultiva flori în minigrădina din balcon, de exemplu..
    Cu speranţa că nu veţi distinge ceva irevenreţios în comentariul meu, vă urez deplin succes ca scriitoare şi aştept să am ocazia de a citi aceste creaţii promiţătoare.. 🙂

    • Mulţumesc! Am obţinut o victorie dar lupta continuă! Ei m-au înşelat, m-au minţit, şi-au încălcat grosolan contractul şi tot ei m-au dat în judecată. Am câştigat procesul cu probe imbatabile cărora ei nu le-au putut opune decât minciuni şi o încercare de răstălmăcire a limbii române iar acum, în loc să-şi asume cu decenţă rezultatul firesc au făcut recurs continuând şirul minciunilor. Diferenţa este că eu am PROBE! Probe prin care doi directori ai băncii au hotărât să mă dea în judecată chiar dacă recunosc că eu n-am încălcat contractul, că vina le aparţine doar lor şi că urmare a acestui proces se poate pune în pericol chiar existenţa firmei mele. Faptele acestor directori de bancă sunt de natură penală.
      Am probe să bag în puşcării doi sau chiar trei directori din această bancă dar ştiind că am şanse maxime să câştig procesul civil, n-am făcut încă plângere penală. Este în firea mea să aleg căile cele mai elegante atât cât se poate dar nu voi pregeta să merg pe toate căile legale de atac ca să-mi câştig dreptatea. Da! Faptul că m-au înşelat m-a radicalizat şi dacă voi fi nevoită voi muta lupta mea şi în blogosferă unde am deja un cuvânt de spus.
      Pentru împletit ciorăpei nu am chemare dar pentru scris, da! Din 20 decembrie până acum, pe acest blog am 19666 de cititori, iar pe celelalte în total încă 20000. Iar pe site-ul firmei, http://www.torent-press.ro, din 16 martie la 1 aprilie a.c. în 16 zile am obţinut page rank 1, iar în numai în 30 de zile am aproape 13000 de accesări. Pentru o firmă de importanţă locală este o performanţă. Două din blogurile mele au primit page rank 3 de la Google în mai puţin de 3 luni. Este o audienţă pe care dacă o cuplez cu relaţiile pe care le am în presă, fiindcă am lucrat în presă şi am încă nişte conexiuni puternice s-ar putea să mai scurtez drumurile pe la instanţe. Am fost invitată la televiziuni de maximă audienţă pentru a face o dezbatere şi a face acest caz public la nivel naţional. Doar am amânat aceste invitaţii, nu le-am declinat.
      Eu am fost sunată de directori de la alte bănci şi chiar de la directori de sucursale de la Banca Transilvania din alte oraşe şi aceşti oameni s-au declarat consternaţi de lipsa de omenie şi de lipsa de onoare a acestor persoane. Un director al unei sucursale BT mi-a spus că „omul sfinţeşte locul” şi că dacă lui îi cerea centrala de la Cluj să pornească un astfel de proces necinstit îşi dădea demisia pe loc.
      Locuiesc la casă şi îmi îngrijesc cu drag grădina, chiar am un hobby, în fiecare dimineaţă îmi fotografiez florile. Am câteva mii de fotografii cu florile mele dragi, pentru că fac asta de ani de zile.
      Diferenţa pe care nu aţi sesizat-o este că, dacă pentru a împleti ciorăpei ai nevoie de îndemânare, pentru a scrie trei romane şi două volume de proză afurisită în mai puţin de un an ai nevoie de mai mult decât un proces cu o bancă: de pildă inspiraţie şi mult talent!
      „Un scriitor de forţă, un talent autentic apărut în peisajul literar din Brăila, aşa a fost caracterizată autoarea Doina Popescu de către invitaţii avizaţi, care au luat cuvântul la lansarea cărţii “Comisia Zurich”, ce a avut loc în weekend la Teatrul “Maria Filotti”. Un roman care se citeşte pe nerăsuflate, aşa după cum a mărturisit Virgina Sânpetru, directorul Direcţiei de Cultură, o carte “recurs la memorie”, care nu lasă cititorul să uite…” – scria ziarul Obiectiv după lansarea romanului „Comisia ZÜRICH”
      Şi ca profesoară de matematică o să vă dau o notă mică! Având o feţiţă de 15 ani şi una de 9 nu am cum să împletesc ciorăpei pentru nepoţei!
      Bănuiesc că pentru a remarca „laborioasele mele intreprinderi pe net” aţi şi citit conţinutul blogurilor!!!

    • Domnule Skycor

      Probabil că nu eşti prea bine familiarizat cu semantica din limba română dar, atunci cînd trimiţi o doamnă să tricoteze ciorăpei pentru nepoţei, stabilind astfel în mod cu totul arbitrar, dacă nu chiar samavolnic, la ce crezi tu ca se pricepe acea doamnă mai bine, nu eşti ireverenţios. Nici pomeneală. Eşti pur şi simplu, MOJIC. Sper să nu te simţi jignit. În definitiv, eu am vrut să-ţi fiu de ajutor, să nu răneşti din greşeală vreo persoană pe care o stimezi, cum ar fi de exemplu soţia dumitale, trimiţînd-o cine ştie unde, chiar dacă ar merita, suportîndu-te.

  3. „ARTICOLUL NU CONŢINE NICI ATAC LA PERSOANĂ, NU ARE NICI TERMENI INJURIOŞI ŞI REFUZ SĂ CRED CĂ A FOST CENZURAT DE WORDPRESS, ATÂTA TIMP CÂT POLITICILE WP RECOMANDĂ REZOLVAREA DIRECTĂ ÎNTRE BLOGGER ŞI PARTEA LEZATĂ SAU INTERVENŢIA ÎN COMENTARII.”
    =================================
    Să ştii că uneori fără să vrea, oamenii spun anumite lucruri care în capul lor, au un anumit sens. Se întâmplă uneori, ca alţii, ştiind anumite lucruri pe care le consideră ascunse să credă că autorul ştie ceva ce nu spune şi reacţionează. Uneori e vorba de sume uriaşe.
    Abia atunci lumea începe să devină atentă. Uneori s-au descoperit lucruri extrem de interesante din cauza faptului că unii s-au considerat atacaţi. Tot ei au pierdut într-un final.
    P.S. La hackereală românii sunt vestiţi… sunt ai dracului de buni. Stii şi tu poveşti cu hakeri români care au spart siteuri considerate aproape inexpugnabile… aşa că un blog, e un mizilic pentru ei.
    P.S. Fii mândră că eşti băgată în seamă. Asta arată un singur lucru: Eşti importantă.

  4. D-nei Popescu, sincere felicitari pentru castigarea unui proces care nu ar fi suportat alt deznodamant. Este inca o dovada a faptului ca nu bancile ne fac pe noi, noi le facem pe ele.
    D-lui Skycor, trebuie sa recunosc ca v-ati ales un nume dat dracului, extras parca direct din Terminatorul lui Cameron. D-voastra comparati bancile cu societatile comerciale de zi cu zi, invocand profitul. Dar cand brutaria de la colt dã sa treaca pe minus, nu-mi baga cornurile pe gat asa cum bancile forteaza pumnii. Cu ce ma incalzesc pe mine notificarile privind modificarile contractului cadru cand mi se percepe comision de 3% la fiecare extragere de pe card? Ha? De ce probe este nevoie pentru a califica bancile ca fiind lacome? Am lucrat ca recuperator de credite, am fost nevoit sa invat un contract pe de rost ca sa-l pot plesni pe client fara drept de apel. Si de data asta eu sunt cel care trebuie sa acorde credit bancilor pentru ca, sa fiu al dracului, contractele lor rareori prezinta hibe. Bancile sa-si continue politicile si sa vedeti cum trece lumea de la blogarit la linsaje. Nu dam doi bani pe sistemul juridic, si-asa retardat, daca intampinam piedici mutam procesele la Craiova. Pana una alta, va doresc sincer cat mai multe relatii de bun augur cu bancile si puterea de a va lasa de cafea si tutun daca aveti de gand sa impletiti ciorapei la batranete si nu vreti sa va tremure ghioampele.

  5. Stimate Skycor!
    Eu sunt client persoană juridică la două bănci şi persoană fizică la alte două. Mi s-au mărit dobânzile samavolnic. Concret Banca Transilvania cu o notificare m-a anunţat că datorită măriri dobânzii de refinanţare îmi măreşte dobânda dar, dobânda de refinanţare a crescut cu un procent iar dobânda la credit a crescut cu 5 procente. Apoi dobânda de refinanţare a scăzut cu trei procente şi creditul meu a rămas mărit cu cele 5 procente. În condiţiile în care domnul Robert Rekkers se lăuda din martie 2009 în presă că scade dobânzile, că a scăzut dobânzile şi că o dobândă corectă era atunci de 15%.Între timp, dobânda de refinanţare a scăzut cu 3 procente deci o dobândă corectă ar fi de 12%.Vă rog să-mi explicaţi ce vedeţi civilizat în acest tablou?
    Că băncile îşi maximizează profiturile pe timp de criză pe spatele populaţiei şi al firmelor?
    Că sunt în afaceri din 1992 şi singurii care m-au înşelat au fost un ţigan ungur de la LEMN-LUX, penalul SINCA care este în închisoare şi un director de la Banca Transilvania care m-a minţit, înşelat şi dat în judecată în condiţiile în care mi-a impus un contract dezavantajos mie şi pe care tot el l-a încălcat?

  6. Skycor, tu, cel cu limbaj de slugă şi chip ascuns de portărel al mafiei cu mânecuţe… Tu, personificare slută şi laşă a clauzelor „negociabile” ce transformă peste noapte omul simplu în rob absolut iar şmecheraşul cu bani la prosop în miliardar lipsit de griji, pe seama înţelegerilor pe sub tejghea… Te cunosc, pe tine şi-ai tăi, năclăiţi fără încheieturi şi vertebre, transpirând slinos, pe sub fustiţele de balerină, la TV, ori de câte ori vreun scandal de profil tinde să vă ruginească baghetele de zâne cu măsele cariate. Vă ştiu din proprie experienţă disperarea cu care cumpăraţi hectare de spaţiu mediatic, pentru a vinde apoi instrumente bancare îndopate cu dispoziţii cu efect împovărător şi falimentar. Vă cunosc matricea şi moravurile, nivelul comisionaleor de sertar, preţul livrării interesate a sute de mii de euro contra unor garanţii inexistente: carcase goale pe post de computere high tech, rable lipsite de roţi şi motoare pe post de limuzine de lux, chiţimii de paiantă şi chirpici pe post de imobile cu valoare în piaţă. V-am privit din spatele cortinei la vremea la care aţi îndesat miliarde electorale în şi-n buzunarele stângii şi-n cele ale dreptei politice, v-am ascultat când v-aţi grohăit pledoariile şpagasine pentru adjudecarea salarizării prin card a angajaţilor nu ştiu cărei instituţii bugetare.
    Skycor, piticii îşi cumpără maşini uriaşe ca să le-ajungă „bagaboantele” de centură la şliţ făr’ să se-aplece… Limacşii cară frunze în spate ca s-ameţească asistenţa şi să se spună despre ei că au freză de melc veritabil… Tu nu eşti decât un gândac de ghenă urbană, ce bâzâie incoerent, dar cu emfază, văzându-se cărăbuş în oglina unei bălţi de urină…
    Miroşi!
    Ne-ai plictisit!
    Lasă-ne!

  7. Numele meu este Ingrid, citesc blogurile şi romanele mamei şi cunosc toată drama familiei mele cu banca aceasta lacomă şi lipsită de fair-play în afaceri.
    skycor, dacă nu eşti de acord că banca transilvania este lacomă dă-mă în judecată. Este LACOMĂ!Bănuiesc că vei avea acelaşi avocat cu care se luptă mama. Nu te baza pe el! A pierdut procesul! Este un avocat prost dacă a pornit un proces fără nicio dovadă, ştiind că este vinovat şi încercând să manipuleze instanţa!
    Nu vreau să mor de râs fiindcă am doar 15 ani. Am citit şi articolul şi toate comentariile. Comentariul tău este „măreţ”.
    Ce vrei să spui, măi trepăduş al băncii transilvania?(majusculele le păstrez pentru instituţii serioase!)
    Vrei acum să insinuiezi că talentul de romancieră al mamei se datorează procesului vostru mizerabil? Nu vrei şi nişte drepturi de autor pentru propăşirea băncii voastre din proza umoristică a mamei? Mama va rămâne în istoria literaturii ca deschizător de drum şi inventatoarea PROZEI AFURISITE!
    banca transilvania(repet, nu merită scris cu majuscule) va rămâne ca o adunătură de hoţi care au încercat s-o distrugă dar n-au reuşit!
    În articolul de mai sus este un tabel preluat din ziarul Capital în care se arată că în intervalul 1996-2009 banca transilvania pe care refuz să o scriu altfel decât cu litere mici a iniţiat 16124 de procese.
    Vrei să spui, mă skycorică, că astfel au apărut 16124 de romancieri şi 16124 de bloggeri de succes?
    Plimbă-te cu cercul, skycor! banca transilvania a făcut destul rău familiei mele!
    N-am nevoie de un patetic ca tine care să-mi spună ce tablou civilizat îţi inspiră ţie băncile. Mama este mai bărbată decât tine. Îşi dă numele real peste tot!
    Şi eu, la 15 ani am curaj să scriu acest comment cu numele real. Tu te ascunzi ca un laş după un nickname!
    Eşti un nimeni fără identitate, nu eşti bărbat, nici femeie! Eşti o entitate contrafăcută!
    Dacă ai fi un cetăţean onest şi fericit de cât de civilizate sunt băncile ţi-ai da numele real!
    Şi ai trimite şi copii de pe documentele „civilizate” de la cele două bănci! Te provoc!
    Uite adresa mea de e-mail: ingridandreea@live.com
    Aştept pe e-mail sursa inspiraţiei tale. Voi posta imediat pe blogul meu fiindcă, evident, şi eu ca şi Sabrina avem blog!Şi Sabrina are 9 ani dar îşi dă numele real!
    Ce să-i faci? Dacă banca a dat-o pe mama în judecată ne-a afectat pe toţi şi uite că ne-a lovit pe toţi talentul.
    Eu şi Sabrina am luat mai multe premii la desen şi la şcoală avem note foarte bune. Sabrina are cel mai ridicat IQ din şcoală. Poate este meritul băncii?
    Este uimitor că din 200 de articole pe acest blog, savuroase şi foarte bine scrise tu te-ai apucat să dai cu pămătuful pe o bancă mizerabilă!
    Chiar nu ţi-a plăcut nimic altceva?
    Scuză-mă skycor, dar eşti complet lipsit de gust şi de simţul umorului! Nici la inventarul neuronilor nu stai prea bine! Ai unul singur şi acela vasal băncii, deci defect!
    Fără supărare o prefer pe MAMA!
    Este dreptul meu să te detest pe tine, avocat de doi lei al acestei bănci mizerabile fiindcă ai stricat liniştea familiei mele fericite!
    banca voastră a adus criza în casa noastră, fiincă fără înşelăciunea voastră mama munceşte de rupe şi are o situaţie stabilă.
    Cu ce se poate lăuda mama?
    A muncit pe brânci,a scris 5 cărţi într-un an, a publicat două şi te asigur, le va publica şi pe celelalte trei. Scrie şi o carte legată de bancheri laşi, mincinoşi şi fără cuvânt de onoare! Cu nume, date, dialoguri şi toată documentarea. La lansarea ei voi îmbrăca cea mai frumoasă rochie!
    Mama are cititori care iubesc acest blog. Acesta şi celelalte…
    În această seară am făcut un calcul exact: toate blogurile mamei plus site-ul firmei, 53000 de accesări în 4 luni.
    Ce-a făcut banca transilvania în ultimul an?
    A dat în judecată mii de oameni?
    S-a îmbogăţit executând silit mii de români?
    Ruşine, banca transilvania cu toţi trepăduşii voştrii cu lefuri nesimţite!
    Domnule Rekkers, domnule Tarcea! Când vă luaţi leafa indecent de mare să vă aduceţi aminte că sunt bani spoliaţi de la Ingrid şi de la Sabrina.
    Ruşine domnului Robert Rekkers că este cel mai bogat bancher din România şi că din cauza lui mama stă cu trei cărţi nepublicate!

  8. Domnule
    skycor,

    E o anumita aroganta de nepersoana fizica (mai degraba cinica) in comentariul dumneavoastra.
    Cumva un rechin hraparet? Orice contract se incheie cu acordul partilor.Notificarile ce le primiti de la banca si le ingurgitati pe nemestecate va privesc! Pofta buna si profit sa aveti! Dar „ciorapeii” dvs. cam put!

  9. Draga Doina, am citit acest material al tau cu cateva saptamani in urma. Mi se pare cel putin nostalgica pozitia acestui individ, o nostalgie ce-l trage de maneca spre niste vremuri extrem de periculoase: cand orice vierme isi permite sa puna ordine in randurile celor multi, cand orice gandac de Colorado se viseaza producator de matase naturala, cand netotilor li se vulcanizeaza singurul neuron si merg pe strada cu pieptul plin de zanganele… Nu am intervenit atunci pentru ca am o sila organica pentru indivizii (anonimii) ce-si permit sa arate cu degetul orice, oricand si catre oricine. Te felicit doar pentru ca te mai poti tine pe picioare. Orice victorie, cat de mica, demonstreaza ca inca se mai poate spera… Nu-ti mai consuma energia cu tot felul de energumeni, e tot ce poti sa faci! Lasa cainii sa moara de drum lung!

    • În clasa a IV a, după ce noi, părinţii, am amenajat clasa cu băncuţe şi draperii noi pe propria cheltuială, directorul a adus alţi copii acolo, pe ei mutându-i într-o clasă cu bănci uzate. Ingrid, revoltată, a trimis o scrisoare deschisă directorului şcolii pentru care învăţătoarea şi colegii au aplaudat îndelung.
      Directorul a aruncat cu ştampila pe pereţi.
      Eu sunt un spirit liber şi singura regulă pe care o accept este că în preajma mea nimeni să nu fie îngrădit.
      Ingrid şi Sabrina au crescut iubite, în deplină libertate de opinie şi acţiune şi au nişte personalităţi robuste şi bine definite. Cu siguranţă au moştenit şi un set de gene „de amazoane” de la mine dar, şi presiunea procesului cu lăcomia şi aroganţa băncii le-a radicalizat.
      Sunt foarte mândră că ele, atât de iubitoare, graţioase şi feminine, sunt bătăioase şi capabile.

Lasă un comentariu